Αναζήτηση

Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!

Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!

Η FESPA ανακοίνωσε σήμερα ότι η Global Print Expo θα πραγματοποιηθεί στο IFEMA - Feria de Madrid, 6 - 8 Οκτωβρίου 2020, μαζί με τις European Sign Expo και Sportswear Pro. Οι τρεις εκθέσεις, οι οποίες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 24 - 27 Μαρτίου, χρειάστηκε να αναβληθούν λόγω της αναταραχής που προκάλεσε η επιδημία COVID-19 στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA, Neil Felton, δήλωσε: «Παρά τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις που έχει ο κορωναϊός στον κλάδο των ειδικών εκτυπώσεων, η παγκόσμια εκτυπωτική κοινότητα συνεχίζει να επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η FESPA 2020. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι εκθέσεις μας θα γίνουν κανονικά, τις νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες και ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του εκθεσιακού κέντρου IFEMA, η οποία υποστήριξε πλήρως την απόφασή μας».

Συνεχίζει λέγοντας: «Σε όλη αυτή τη δύσκολη εποχή, παραμένουμε σε στενό διάλογο και διαβούλευση με τους εκθέτες μας για να είμαστε σίγουροι πώς η FESPA είναι σε θέση να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους, να συνεργαστεί με τους υπάρχοντες πελάτες και να καλλιεργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στον κλάδο των ειδικών εκτυπώσεων. Εξακολουθούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τη μοναδική αξία της FESPA Global Print Expo στην κοινότητα των ενδιαφερομένων μας».

Οι επερχόμενες εκδηλώσεις της FESPA περιλαμβάνουν:

  • FESPA Global Print Expo, 6-8 Οκτωβρίου 2020, IFEMA, Μαδρίτη, Ισπανία
  • European Sign Expo, 6-8 Οκτωβρίου 2020, IFEMA, Μαδρίτη, Ισπανία
  • Sportswear Pro, 6-8 Οκτωβρίου 2020, IFEMA, Μαδρίτη, Ισπανία
  • FESPA Global Print Expo, 18-21 Μαΐου 2021, Messe München, Μόναχο, Γερμανία
  • European Sign Expo, 18-21 Μαΐου 2021, Messe München, Μόναχο, Γερμανία

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top