Αναζήτηση

Η FESPA 2021 αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2021

Η FESPA 2021 αναβάλλεται για τον Οκτώβριο του 2021

Η FESPA ανακοίνωσε την αναβολή των εκθέσεων FESPA Global Print Expo και European Sign Expo, από τον Μάρτιο που ήταν προγραμματισμένες, για τον Οκτώβριο του 2021. Ο χώρος θα παραμείνει ίδιος, δηλαδή το εκθεσιακό κέντρο RAI στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Η αναβολή αυτή ακολουθεί την αναβολή όλων των διεθνών εκθέσεων από το ημερολόγιο του RAI, οι οποίες έχουν μετακινηθεί στο δεύτερο τρίμηνο του έτους ή και αργότερα. Αυτές οι αποφάσεις αντικατοπτρίζουν τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς εξαιτίας της COVID-19, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης της Ολλανδικής κυβέρνησης που αφορούν στους ξένους που εισέρχονται στη χώρα αλλά και τον υγειονομικό κίνδυνο που θα μπορούσαν να βρεθούν οι εκθέτες και οι επισκέπτες.

Οι εκδηλώσεις της FESPA θα πραγματοποιηθούν 12-15 Οκτωβρίου 2021 στις ίδιες αίθουσες του RAI και με την υπάρχουσα κάτοψη. Η καθυστέρηση αυτή, έχει την ισχυρή υποστήριξη των εκθετών, οι οποίοι κατανοούν ότι εκθέτες και επισκέπτες ενδέχεται να μην μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα στις αρχές Μαρτίου 2021.

Ο Neil Felton, Διευθύνων Σύμβουλος της FESPA εξηγεί: «Η απόφαση να αναβάλλουμε τις εκθέσεις για επτά μήνες δεν επηρεάζει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία των εκθετών μας για ζωντανές εκδηλώσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ανάκαμψη των επιχειρήσεων. Δεν έχουμε ανησυχίες όσων αφορά την ασφάλεια των εκδηλώσεων μας από τον νέο κορωνοϊό, διότι υπάρχουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο RAI και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε θέση να προστατεύσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας στο μέγιστο.»

Συνεχίζει: «Ωστόσο, η κατάσταση σχετικά με τα διασυνοριακά ταξίδια στην Ολλανδία είναι αβέβαιη σε αυτή τη φάση. Δεδομένου ότι οι εκθέτες μας βρίσκονται τώρα στο σημείο που πρέπει να κάνουν λεπτομερή υλοκοτεχνικά σχέδια και να αναλάβουν επιπλέον κόστη για να συμμετέχουν στις εκθέσεις μας, πιστεύουμε ότι η σωστότερη επιλογή είναι να προχωρήσουμε στις ημερομηνίες «έκτακτης ανάγκης» του Οκτωβρίου 2021, επιτρέποντας στους εαυτούς μας και τους εκθέτες μας νέους προγραμματισμούς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.»

Η πλειοψηφία των εκθετών των Global Print Expo και European Sign Expo, απλά θα μεταθέσουν τις συμβάσεις τους στις νέες ημερομηνίες και αρκετοί προμηθευτές, των οποίων οι εταιρικές πολιτικές εμπόδισαν την συμμετοχή τους τον Μάρτιο του 2021, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκδηλώσεις του Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της FESPA επισκεφτείτε το www.fespa.com.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top