Αναζήτηση

Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019

Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019

Η FESPA δημοσίευσε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων του Trend Theater στη FESPA Global Print Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2019 στο Messe München στο Μόναχο της Γερμανίας.  

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Τρίτη 14 Μαΐου στις 11.30 π.μ. και θα πραγματοποιούνται καθ΄ όλη την διάρκεια της έκθεσης έως την Παρασκευή  17 Μαΐου στις 3.00 μ.μ.. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στην αίθουσα B5, στο περίπτερο F95, και μπορούν να παρακολουθούνται  δωρεάν από το κοινό με ένα έγκυρο εισιτήριο FESPA και European Sign Expo 2019.

Το πρόγραμμα του Trend Theatre, το οποίο αποτελείται από 38 ατομικές συνεδρίες, είναι βασισμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της παγκόσμιας εκτυπωτικής κοινότητας και θα προσφέρει βασικές γνώσεις σε πλήθος θεμάτων, όπως αυτοματοποίηση, βιωσιμότητα, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφή και ύφασμα.

Θα υπάρχουν επίσης καθημερινές συνεδρίες για τις νέες τάσεις από το KeyPoint Intelligence σε μια επιλογή θεμάτων, όπως: ροή εργασιών, τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας wide format, ύφασμα, διακοσμητικές εφαρμογές και συσκευασία.

Επιπλέον, θα διεξάγονται καθημερινές συζητήσεις με σημαντικούς ομιλητές από την βιομηχανία, υπό την προεδρία της Sonja Angerer, ιδιοκτήτρια της RRRabbitproductions. Τα θέματα περιλαμβάνουν:

  • Working for a living in print – Ταλέντο, τοποθεσία και νέες γενιές
  • Mind the label: Εσωτερική διακόσμηση και πιστοποιητικά
  • Automate or die: από τη βιομηχανία εκτύπωσης έως τη βιομηχανία 4.0
  • Πώς να δημιουργήσετε μέλλον για τις εταιρείες εκτύπωσης

Συμπληρωματικά στις καθημερινές συζητήσεις, θα πραγματοποιηθούν δύο επιπλέον:

  • Corrugated Business, υπό την προεδρία του Ron Gilboa της KeyPoint Intelligence την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 12.00 μ.μ.
  • Print Leaders, υπό την προεδρία του Frank Tückmantel την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 2.00 μ.μ.

 

ΕSΜΑ: Ρωτήστε τους ειδικούς

Το «Ρωτήστε τους ειδικούς» από την ESMA, πραγματοποιείται επίσης στη FESPA Global Print Expo 2019, στην αίθουσα Α6, περίπτερο Α70. Θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κλείσουν συμβουλευτικές συνεδρίες one-to-one για αμερόληπτες, τεχνολογικά ουδέτερες συμβουλές από ανεξάρτητους συμβούλους εκτύπωσης. Ανάμεσα στους ειδικούς θα είναι οι: Steve Knight από την Digital Direct Technologies, Phillip Klinger από την  Softcon και Thomas Poetz από την 3T Inkjet Textile Consulting.

Ο Duncan MacOwan, επικεφαλής των εκδηλώσεων της FESPA, σχολιάζει: «Οι επισκέπτες των εκθέσεων της FESPA προσπαθούν συνεχώς να αυξήσουν τις γνώσεις τους στη βιομηχανία και να βρουν έμπνευση για νέες ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους. Με ένα ευρύ φάσμα σεμιναρίων και συζητήσεων, το Trend Theater παρέχει ευκαιρίες για τους επισκέπτες να το επιτύχουν αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι με το φάσμα των συνεδριών και των ομιλητών μας, παρέχουμε ουσιαστικό περιεχόμενο, προσφέροντας στους επισκέπτες πολύτιμη γνώση για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Trend Theater της FESPA Global Print Expo 2019  πατήστε εδώ.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top