Αναζήτηση

Η FESPA ανταποκρίνεται στο S.O.S.TAINABILITY που ξεκίνησε η Guandong

Η FESPA ανταποκρίνεται στο S.O.S.TAINABILITY που ξεκίνησε η Guandong

Το ντεμπούτο του νέου Dotty Satin: ένα κομψό και βιώσιμο αυτοκόλλητο φιλμ κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο πλαστικό

3 Νοεμβρίου 2021 - «Επιστρέψαμε από τη FESPA με την ίδια θετικότητα που είχαμε και μετά τη Viscom Italia, παρά την ακόμα χαμηλή συμμετοχή. Τα σημάδια ανάκαμψης της αγοράς, το κλίμα εμπιστοσύνης και το γνήσιο ενδιαφέρον των επισκεπτών, μας έχουν δώσει ελπίδες για το εγγύς μέλλον», σχολιάζει ο Daniele Faoro, της Guandong.

Τα προϊόντα που προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον στη VISCOM ήταν εξίσου επιτυχημένα στη FESPA: «Όπως και στην εκδήλωση του Μιλάνου, διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ψηφιακή εκτύπωση μικρού τιράζ και την ψηφιακή όφσετ. Στην πραγματικότητα, λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης αυτών των τεχνολογιών για την εκτύπωση υλικών που συνήθως χρησιμοποιούνται στις εκτυπώσεις μεγάλου σχήματος.» Αυτή είναι μια πρόκληση που η Guandong, ως ο Specialty Specialist, έχει ήδη προβλέψει, δημιουργώντας το νέο επιχειρηματικό τμήμα Mr Magnus, το οποίο ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή φύλλων υψηλής ποιότητας για ψηφιακή εκτύπωση λέιζερ, όφσετ και μεταξοτυπία.

Η τεράστια φάλαινα που κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια στο περίπτερο της Guandong στη FESPA, τράβηξε την προσοχή όλων των επισκεπτών. Ήταν ο τέλειος πρεσβευτής για το θέμα που επέλεξε η εταιρεία ως μότο για την εμπορική έκθεση: S.O.S.TAINABILITY, που προκύπτει από μια σύντηξη της λέξης «βιωσιμότητα» (sustainability) με το λογότυπο της Guandong Italia. «Ζητήσαμε από τους επισκέπτες να αφήσουν τα άδεια μπουκάλια τους στη «θάλασσα» που περιβάλλει τη φάλαινα μας, λέγοντάς τους ότι θα φροντίσουμε να τα πετάξουμε σωστά ώστε να μπορούν να ανακυκλωθούν», συνεχίζει ο Faoro. «Μια αρκετά απλή ιδέα, η οποία όμως ενίσχυσε τη δέσμευσή μας να μεταδώσουμε τη σημασία της βιωσιμότητας, επίσης στην εκτύπωση». Η Guandong θεωρεί την οικολογική βιωσιμότητα μια δέσμευση 360 μοιρών εδώ και αρκετό καιρό, μια δέσμευση που περιλαμβάνει ολόκληρη την εταιρεία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ηθικής συμπεριφοράς που αποσκοπεί στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων όλων των παραγωγικών διαδικασιών, αποτέλεσμα της οποίας είναι η ανάπτυξη υποστρωμάτων και υλικών εκτύπωσης που είναι όλο και πιο ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Πολλά νέα «πράσινα» προϊόντα παρουσιάστηκαν στην αγορά κατά τη διάρκεια της Fespa 2021. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση του Dotty Satin, της νέας κομψής και βιώσιμης αυτοκόλλητης μεμβράνης. Το Dotty Satin είναι η πιο πρόσφατη άφιξη στην ήδη γνωστή και δημοφιλή οικογένεια Dotty, κατασκευασμένο με 74% αναγεννημένο PVC, με κόλλα σε κουκκίδες και Air Release (Scarico d'Aria®), μια τεχνολογία που καθιστά εύκολη την εφαρμογή του σε πόρτες και παράθυρα, αποφεύγοντας τις αντιαισθητικές φυσαλίδες. Αφαιρείται επίσης εύκολα και γρήγορα, δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας και έχει εγγύηση για 6 μήνες. Το Dotty Satin είναι ιδανικό για τη δημιουργία ιδιωτικότητας σε καταστήματα, γραφεία και δημόσιες εγκαταστάσεις και είναι κατάλληλο τόσο για μεταξοτυπία όσο και για ψηφιακή εκτύπωση. Εγγυάται τέλεια χρωματική απόδοση με οποιονδήποτε τύπο μελανιών Eco-Solvent, UV ή Latex, καθιστώντας το εξαιρετικό για διακοσμητικές εφαρμογές σε βιτρίνες και καθρέφτες καταστημάτων.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top