Αναζήτηση

Η FESPA διορίζει τον Graeme Richardson-Locke ως επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης

Η FESPA διορίζει τον Graeme Richardson-Locke ως επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης

Η FESPA ανακοινώνει το διορισμό του ειδικού στη μεταξοτυπία και την ψηφιακή εκτύπωση, Graeme Richardson-Locke, στο νεοσυσταθέν ρόλο του Επικεφαλής Τεχνικής Υποστήριξης.

Ο Graeme είναι ειδικός σε θέματα εκτύπωσης με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, όπου έχει απασχοληθεί σε θέσεις σχεδιασμού, παραγωγής, πωλήσεων και λειτουργικής διαχείρισης.

Ως Επικεφαλής Τεχνικής Υποστήριξης ο Graeme θα παράσχει τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σε όλα τα θέματα που αφορούν την μεταξοτυπία και την ψηφιακή εκτύπωση για λογαριασμό της FESPA και των ενδιαφερόμενων μερών. Αυτό θα περιλαμβάνει τη διαχείριση και την ανάπτυξη τεχνικού περιεχομένου με τη μορφή εργαστηρίων, εγγράφων καθοδήγησης και ερευνών για την υποστήριξη της FESPA και των διεθνών της σωματείων και των μελών τους. Ο Graeme θα υποστηρίξει επίσης το περιεχόμενο για το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο εκδηλώσεων της FESPA.

Η ολοκληρωμένη κατανόηση των διαδικασιών εκτύπωσης του Graeme προέρχεται από την εκτεταμένη εμπειρία του στη βιομηχανία. Πριν από τη συμμετοχή του στην FESPA, ο Graeme κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Λειτουργειών στην επιχείρηση εκτύπωσης και σχεδιασμού Vektor για δύο χρόνια, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση ομάδων πωλήσεων και παραγωγής για την εξασφάλιση της αποτελεσματικής παραγωγής εργασιών μεταξοτυπίας, κεντημένων υφασμάτων και υφασμάτων τυπωμένων με ψηφιακή εκτύπωση τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές επιχειρήσεις.

Πριν από την Vektor, ο Graeme ήταν Διευθυντής Λειτουργιών στο The Print House Group, θέση που κατείχε για 12 χρόνια. Ο Graeme έχει επίσης εργαστεί σε διάφορες θέσεις για τις Datateam Publishing, Keep Screen, MBM Technology, Retail Promotion Services και την Halo Signs, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως εκπαιδευόμενος εκτυπωτής.

Από το 2003 ο Graeme έχει την δική του επιχείρηση, Eye 4 Colour, η οποία συνεργάζεται με καλλιτέχνες για την επίτευξη ποιοτικών αναπαραγωγών έργων τέχνης.

Ο Graeme ξεκίνησε να συμμετέχει ενεργά στη FESPA το 2015, όταν έγινε διευθυντής του Αγγλικού Σωματείου της FESPA UK Association. Είναι επίσης κριτής για τα βραβεία FESPA Awards από το 2016 και, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο The Print House Group, βραβεύτηκε με το Silver FESPA Award στην κατηγορία Καλές Τέχνες.

Ο Sean Holt, Εκτελεστικός Διευθυντής της FESPA σχολιάζει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Graeme στη FESPA. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για τον κλάδο θα είναι ανεκτίμητες τόσο για τα Σωματεία όσο και για τις εκδηλώσεις του οργανισμού μας. Ένα βασικό όφελος για τα μέλη μας είναι η πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη με τη μορφή οδηγών, παρουσιάσεων και σεμηναρίων, και η τεχνογνωσία του Graeme θα είναι καθοριστικής σημασίας στην ανάπτυξη της πρότασης αυτής και θα αντικατοπτρίζει τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας μας και της εξειδικευμένης εκτύπωσης». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την FESPA, επισκεφτείτε το www.fespa.com.

Πηγή: http://www.largeformatreview.com

Μετάφραση: Διονυσία Γιώργη

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top