Αναζήτηση

Η Flint Group, βασικός προμηθευτής της Novacel Hellas, ανακοινώνει τη δημιουργία νέου τμήματος με την ονομασία XSYS

Η Flint Group, βασικός προμηθευτής της Novacel Hellas, ανακοινώνει τη δημιουργία νέου τμήματος με την ονομασία XSYS

Το νέο τμήμα δημιουργήθηκε με τον συνδυασμό της Flint Group Flexographic και της Xeikon Prepress για να ενισχύσει τη συνολική λύση που προσφέρει στην βιομηχανία της φλεξογραφίας και letterpress

Η Flint Group, παγκόσμιος ηγέτης στην προμήθεια αναλωσίμων και υπηρεσιών εκτύπωσης στη βιομηχανία συσκευασίας, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της XSYS, ενός ολοκαίνουργιου τμήματος, το αποτέλεσμα του συνδυασμού της Flint Group Flexographic με τη Xeikon Prepress. Αν και οι δύο ομάδες συνεργάζονται στενά για αρκετό καιρό για την υποστήριξη των αγορών φλεξογραφίας και letterpress, αυτή η επίσημη ευθυγράμμιση φέρει ακόμη περισσότερη συνεργασία και καινοτομία για τον όμιλο, αλλά και για τους πελάτες του. Με σύνθημα «Be Brilliant», το νέο τμήμα θα συνεργαστεί με τους πελάτες του για να τιμήσει τον ισχυρισμό της «Print Solid. Stay Flexible».

Η πρόεδρος της XSYS, κυρία Dagmar Schmidt δήλωσε πως: «Με την ενσωμάτωση της Xeikon Prepress και της Flint Group Flexographic, συνδέουμε τώρα τις τελείες και εφαρμόζουμε ένα σημαντικό βήμα της στρατηγικής μας να παρέχουμε πλήρης λύσεις για την βιομηχανία της φλεξογραφικής προεκτύπωσης.  Με την δημιουργία του νέου τμήματος συγκεντρώνουμε ότι ανήκει μαζί: φωτοπολυμερικές πλάκες, μηχανήματα επεξεργασίας (με ή χωρίς διαλύτες), ψηφιακοί εικονοθέτες CtP, εκτυπωτικά μανίκια και αντάπτορες.  Και με αυτή την κίνηση επεκτείνουμε την εμπειρία μας στους πελάτες μας.  Το όνομα προέρχεται από το ThermoflexX, nyloflex, Xpress  και άλλες μάρκες που διαθέτουν το Χ σε συνδυασμό με το Systems (συστήματα)  για να σχηματίσουν το όνομα XSYS».

Ο Friedrich von Rechteren, Global Commercial Vice President της XSYS πρόσθεσε: «Με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο και ένα ξεχωριστό όνομα θέλουμε να εμπνεύσουμε όχι μόνο τους πελάτες μας, αλλά και τους συναδέλφους μας. Η κατανόηση, η ευελιξία και η συνέπεια είναι οι βασικές μας αξίες και η υπόσχεσή μας προς πελάτες και συνεργάτες. Οι αξίες μας είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές ως έναν ενεργό, προσανατολισμένο στο μέλλον παίκτη στον τομέα της φλεξογραφίας. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς και στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και ελευθερία στη λήψη αποφάσεών τους - βασική απαίτηση στον σημερινό κόσμο και ακόμη περισσότερο στο μέλλον». Με το νέο όνομα έρχεται μια νέα αποστολή και όραμα, καθώς και ένα νέο λογότυπο και ένας νέος ιστότοπος.

Εξηγώντας το σύνθημα «Be Brilliant», η κυρία Schmidt εξήγησε: «Το Be Brilliant (να είστε λαμπροί), αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας ότι ο κόσμος χρειάζεται λαμπρότητα. Λαμπρές ιδέες και εξελίξεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος. Λαμπροί άνθρωποι που έχουν το θάρρος και τη θέληση να κάνουν το σωστό. Η ιστορία μας ξεκίνησε με μια λαμπρή ιδέα και οι λαμπρές ιδέες είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίσουμε.»

Τα υπάρχοντα προϊόντα και επωνυμίες που θα ενσωματωθούν στο XSYS περιλαμβάνουν τις φωτοπολυμερικές πλάκες φλεξογραφίας και τον εξοπλισμό nyloflex®,  τις φωτοπολυμερικές πλάκες letterpress και τον εξοπλισμό nyloprint®, τα εκτυπωτικά μανίκια και τους αντάπτορες rotec®, τους ψηφιακούς εικονοθέτες ThermoFlexX TfxX, τον εξοπλισμό επεξεργασίας φωτοπολυμερικών πλακών ThermoFlexX Catena και τις λύσεις surface screening.  Όλα τα ανωτέρω θα διατίθενται με το εμπορικό σήμα XSYS, διατηρώντας σε ισχύ όλες τις υπάρχουσες μάρκες που θα συνεχίσουν την αξιοποίησή τους στην αγορά.

H Novacel Hellas Ε.Π.Ε., που από το 1998, προσφέρει εμπειρία και εξειδικευμένες λύσεις, σε ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων της βιομηχανικής  δραστηριότητας με υπηρεσίες και προϊόντα συσκευασίας στους αναπτυσσόμενους τομείς των Εκτυπώσεων, της Συσκευασίας και της ασφάλειας των Τροφίμων, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Flint Group, ενώ το 2018 της είχε απονεμηθεί και το βραβείο ‘Dealer of the Year’.  Ο προϊστάμενος πωλήσεων του τμήματος Prepress & Press Solutions, Αλέξανδρος Ζαννής δήλωσε: «Η εταιρεία μας έχει στενή συνεργασία με τα τμήματα εκ των οποίων δημιουργήθηκε το νέο τμήμα XSYS και αυτή η κίνηση θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες.  Η XSYS είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα της προεκτύπωσης για την φλεξογραφία και ο ιδανικός συνεργάτης για την ανάπτυξη οικονομικών και υψηλής ποιότητας εκτυπωτικών λύσεων.  Τα συστήματά της XSYS είναι ανοιχτά και ως εκ τούτου παρέχουν μέγιστη ευελιξία και πλήρη ενσωμάτωση στις υπάρχουσες ροές εργασίας και εγκαταστάσεις παραγωγής των πελατών μας. Μέσω ενός υψηλού βαθμού αυτοματισμού βελτιώνετε η επεξεργασία των φωτοπολυμερικών πλακών και η ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι πιθανές απώλειες παραγωγής -φύρα-. Σε συνεργασία με την XSYS και τη μοναδική τους τεχνογνωσία στο pre-press είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας.»

Το εταιρικό προφίλ της XSYS

Η XSYS, δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 ως νέο τμήμα του ομίλου της Flint, συνδυάζοντας το Flint Group Flexographic και τη Xeikon Prepress σε ένα ενιαίο τμήμα. Η XSYS έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ενσωματώσει τεχνολογίας αυξημένης καινοτομίας στη βιομηχανία της συσκευασίας κάτω από μία ομπρέλα, γνωστών μαρκών φλεξογραφίας και letterpress όπως: (nyloflex®, Xpress, nyloprint®, nylosolv®, rotec®, FlexoExpert, ThermoFlexX, Catena, Tfxx και Woodpecker).

Η XSYS έχει έδρα τη Στουτγκάρδη της Γερμανία και λειτουργεί σε περισσότερες από 37 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο παραμένοντας ως ένας εκ των κορυφαίων προμηθευτών σε προεκτυπωτικές λύσεις φλεξογραφίας και letterpress. Με μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλουν στη βελτιωμένη παραγωγικότητα, στην αυξημένη απόδοση και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο της XSYS, εδώ: (https://xsysglobal.com/flint-group-announces-launch-of-xsys/).

Για πληροφορίες, αναφορικά με το δελτίο τύπου επικοινωνήστε με τη Novacel, σύμφωνα με τα κάτωθι στοιχεία:  

Μέσω τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης στο: [+30] 22990 61000.
Μέσω e-mail στο: info@novacel.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top