Αναζήτηση

Η Global Pack υποδέχθηκε τα Greek Label Awards 2023

Η Global Pack υποδέχθηκε τα Greek Label Awards 2023

Η Global Pack φιλοξένησε στις 11 Νοεμβρίου, την απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού Ετικέτας, που συνδιοργανώθηκε από τον ΕΛΣΕΤ και το περιοδικό allpack, επιβεβαιώνοντας ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η έκθεση αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της συσκευασίας. 


Στο πλαίσιο της Global Pack πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου, η απονομή των GREEK LABEL AWARDS 2023. Στην κατηγορία οίνου, το χρυσό βραβείο κέρδισε η ALPHA ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΕ με τον CFO και Executive Board Member της FORUM SA κ. Στράτο Αποστολάκο να δίνει το βραβείο στην κ. Ειρήνη Χριστοφόρου. Στην ίδια κατηγορία, το αργυρό βραβείο πήρε η Α. ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΑΕ. SELOPLAST” και το χάλκινο η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΕ.  

Στη συνέχεια, στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών, το χρυσό βραβείο κέρδισε η ALPHA ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΕ, το αργυρό η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΕ και το χάλκινο η ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ. Στην κατηγορία ελαιολάδου, το χρυσό απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ, το αργυρό στην YONAS DESIGN και το χάλκινο στην ALPHA ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΕ. Στην κατηγορία τροφίμων το χρυσό βραβείο μοιράστηκαν οι εταιρείες: FORLABELS και ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ. Στην ίδια εταιρεία (ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ), αλλά για διαφορετικά προϊόντα της, απονεμήθηκαν το αργυρό και το χάλκινο βραβείο αντίστοιχα.  

Στην κατηγορία καλλυντικών, η εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ πήρε τα πρώτα δύο βραβεία, ενώ το χάλκινο πήρε η ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΕ. Στην κατηγορία λοιπών προϊόντων το χρυσό και το αργυρό κέρδισε η ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ και το χάλκινο η Ε. ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ «ΕΡΜΗΣ». Στην κατηγορία προωθητικής συσκευασίας, το χρυσό πήγε στην εταιρεία FORLABELS και το αργυρό και το χάλκινο στην εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ. Η YONAS DESIGN κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία snack για τη συσκευασία Sesamis και το αργυρό πήγε στην εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΚΑΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ. Η τελευταία άλλωστε πήρε και το βραβείο καινοτομίας για τη συσκευασία του προϊόντος AS Sweet Chocolate.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top