Αναζήτηση

Η GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της ROQ στην Ελλάδα

Η GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της ROQ στην Ελλάδα

Με την είσοδο του 2023, η GRAPHCOM εγκαινιάζει την νέα συνεργασία της με τον όμιλο ROQ, πρωτοπόρο στην αγορά των κατασκευαστών μηχανών μεταξοτυπίας. Η εταιρεία ROQ με ιστορία 40 χρόνων στον κλάδο της μεταξοτυπίας ενδυμάτων, εδρεύει στην Πορτογαλία και αποτελεί μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα 34.000m2 σχεδιασμού και κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού, με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, όπου και εξάγει το 85% της παραγωγής της.
Με κεντρικά γραφεία στην Ευρώπη (Πορτογαλία) και γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία, η εταιρεία διαθέτει επίσης αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο για να εξασφαλίσει τη διανομή και υποστήριξη των προϊόντων της σε όλες τις ενεργές αγορές της.
Τεχνολογικά προηγμένη, με την ανθεκτικότητα και την καινοτομία να τη χαρακτηρίζουν, η ROQ επιδεικνύει ξεχωριστές δεξιότητες στον τομέα της μηχανικής που συντελούν στον σχεδιασμό και κατασκευή αξιόπιστου, εύχρηστου και αποδοτικού εξοπλισμού εκτύπωσης, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη.
Με παγκόσμιο πελατολόγιο στην αγορά της μόδας, της αθλητικής ενδυμασίας και της αγοράς των διαφημιστικών ειδών, η ROQ διαθέτει μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού για εκτύπωση υφασμάτων: Μεταξοτυπίας, Ψηφιακής εκτύπωσης, Ψηφιακής Web2Print, Υβριδικής εκτύπωσης, Συσκευασίας ρούχου.


 

Ειδικότερα, το χαρτοφυλάκιο της ROQ περιλαμβάνει μηχανές prepress με την νέα μέθοδο CTS, εκτυπωτικές αυτόματες περιστροφικές μηχανές μεταξοτυπίας (οβάλ και κυκλικές), υβριδικές μηχανές συνδυασμού μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης, μετεκτυπωτικούς φούρνους στεγνωτήρια, μηχανολογικό εξοπλισμό ειδικών εφέ εκτύπωσης. Η γκάμα των μηχανών συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες λύσεις διπλώματος, σακουλοποίησης, συσκευασίας, ετικέτας κλπ. Οι λύσεις της ROQ καλύπτουν τις ανάγκες κάθε παραγωγής, από την πιο μικρή μονάδα μέχρι τη μεγαλύτερη επιχείρηση με εξαγωγική δραστηριότητα.

Η ROQ θα παρουσιάσει τις προηγμένες λύσεις της στις προσεχείς εκθέσεις:
FESPA (23-26 Mαϊου, Μόναχο, περ. B1-C80) και
ΙΤΜΑ (8-14 Ιουνίου, Μιλάνο, Hall 7 - E201)
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.roqinternational.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top