Αναζήτηση

Η GRAPHCOM στη GRAPHICA Expo 2019

Η GRAPHCOM στη GRAPHICA Expo 2019

Η GRAPHCOM ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών στην έκθεση GRAPHICA Expo 2019. Σε ένα περίπτερο 200 τ.μ. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το πλούσιο χαρτοφυλάκιο λύσεων εκτύπωσης, φινιρίσματος  και επιγραφών των κορυφαίων brands που αντιπροσωπεύει η εταιρία.  

Ως αποκλειστική πλέον αντιπρόσωπος της σειράς  επίπεδων κοπτικών F Series της Summa στην Ελλάδα, η GRAPHCOM θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο μοντέλο της σειράς, Summa F3232. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μοντέλο, διαστάσεων 327x320cm, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών στην κοπή υφασμάτων.

Καθώς τα πιο κοινά μεγέθη textile εκτυπωτών έχουν πλάτος 3,2 μέτρα, ώστε να μπορούν να τυπώσουν τα ρολά υφασμάτων του εμπορίου, το F3232 όπως και το δεύτερο νεότερο μοντέλο F3220 (327x210cm) καλύπτει επίσης ένα πλάτος εργασίας 3,2 μέτρων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τη διεκπεραίωση κοινών μεγεθών εκτύπωσης με ευκολία και ακρίβεια. Εντούτοις, μπορεί να διαχειριστεί και κοπές και χαράξεις άλλων παραδοσιακών υλικών.

Οι πολλαπλές επιλογές χειρισμού παρέχουν μέγιστη ευελιξία στην επεξεργασία των υλικών. Ο σχεδιασμός της σειράς με ιμάντα μεταφοράς και άξονες τροφοδοσίας ρολών επιτρέπει την κοπή και χάραξη μεγάλου όγκου εύκαμπτων υλικών.  Ένα σύστημα πνευματικών σφιγκτήρων συγκρατεί και προωθεί το υλικό, εξασφαλίζοντας συνεχή επεξεργασία σε πάνελ ή πολλαπλές εργασίες. Το τραπέζι του συστήματος, με μηχανισμό κενού αέρος, μπορεί να χωριστεί σε ζώνες ανεξάρτητης λειτουργίας (έως 12) για επεξεργασία μικρότερων υλικών, ή σε δύο ζώνες μπρος-πίσω (Tandem Mode) για παράλληλη φόρτωση-εξαγωγή υλικού στη μια ζώνη και κοπή στην άλλη, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα.

Η κεφαλή πολλαπλής χρήσης δέχεται έως 3 διαφορετικά εργαλεία ταυτόχρονα, με εύκολη εναλλαγή. Η βασική έκδοση της σειράς έρχεται εξοπλισμένη με κεφαλή τεχνολογίας Drag, καθώς και με το επαναστατικό σύστημα οπτικής αναγνώρισης σημείων κοπής με κάμερα της Summa για περιμετρική κοπή υψηλής ακρίβειας.

Ψηφιακή εκτύπωση & φινίρισμα

Σε συνεργασία με την Konica Minolta θα παρουσιαστούν επίσης ζωντανά:

-    Το MGI Meteor Unlimited Colors Se+, ψηφιακό πιεστήριο για in-line εκτύπωση και χρυσοτυπία χωρίς κλισέ, σε σχήμα 33x65cm.

Η σειρά Meteor Unlimited Colors Press αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό ψηφιακής εκτύπωσης & postpress. Χρησιμοποιεί κοινά foil της αγοράς σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μοτίβα (μεταλλικά, ολογραφικά, glitter) και παράγει εκτυπώσεις  με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων μέσω της μίξης των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil.

Το MGI Meteor Unlimited Colors Press εισάγει ένα νέο μοντέλο “CMYK Plus” εφαρμογών στις επιχειρήσεις εμπορικών εκτυπώσεων και κυτιοποιίες, που ξεπερνά το αποτέλεσμα της προσθήκης ενός 5ου ή 6ου χρώματος. Το μοντέλο αυτό χρησιμοποιεί την πλέον καινοτόμα τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης για την παραγωγή εντυπωσιακών, ελκυστικών εικόνων με μεταλλικά χρώματα - κατ’ επέκταση ιδιαίτερων, ξεχωριστών προϊόντων εκτύπωσης, από συσκευασίες και folders μέχρι φακέλους και εταιρικά έντυπα.

-    Το MGI JETVARNISH 3DS, σύστημα ψηφιακής επιβερνίκωσης φύλλου με inline μονάδα χρυσοτυπίας iFOIL-s.

Η επαναστατική τεχνολογία του JETVARNISH 3D προσφέρει τη δυνατότητα μικρών και μεγάλων παραγωγών πολυτελών εντύπων ή συσκευασιών, δοκιμαστικών προωθητικών ενεργειών και προσωποποιημένων προϊόντων με εφφέ ανάγλυφου βερνικιού και foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF). Η επιβερνίκωση γίνεται σε εκτυπώσεις offset, flexo ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, με τη χρήση ενός και μόνο βερνικιού. Χάρις στο προηγμένο AIS Smart Scanner, επιτυγχάνεται απόλυτη ακρίβεια συμπτώσεων σε κάθε φύλλο ξεχωριστά.

Λύση για μικρές παραγωγές εντύπων, ετικετών, φακέλων, διπλωτών κουτιών προσφέρουν οι ευέλικτοι laser εκτυπωτές της Xante, Ilumina Heavyweight Champion (HWC) για βαρύ χαρτί (έως 500γρ.) και Enpress, με αναβαθμισμένη ποιότητα και ταχύτητα εκτύπωσης. Μια νέα ποιότητα αυτοκόλλητου συνθετικού (PET) της σειράς MDV Robuskin για laser εκτυπωτές διατίθεται για εκτυπώσεις ετικετών και στίκερς.

Υλικά εκτυπώσεων, διακόσμησης & επιγραφών

Οι νέες αφίξεις βινυλίων εκτύπωσης, επιγραφών & διακόσμησης από τη MACtac περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων  τη νέα σειρά πολυμερικών φιλμ εκτύπωσης και πλαστικοποίησης JT & LF 9500 για μεσαίας διάρκειας εφαρμογές (έως 5 έτη) με μοναδική σχέση απόδοσης – τιμής, καθώς και τα νέα, μεταλλιζέ φιλμ κοπής MACal 1079 και MACal 1069 (χρυσό και ασημί αντίστοιχα) με εφφέ καθρέπτη για διακόσμηση αυτοκινήτων και γραφικά βιτρίνας. Οι ανάγλυφες ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης των MACtac (σειρά Deco) και JM Textiles θα παρουσιαστούν επίσης μέσω εφαρμογών.

Μια νέα προσθήκη στη γκάμα προϊόντων μεταξοτυπίας της GRAPHCOM πρόκειται επίσης να ανακοινωθεί επίσημα. H Tiflex, γαλλική κατασκευάστρια μελανιών μεταξοτυπίας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν μελάνια για ύφασμα (plastisol και νερού), μελάνια για βιομηχανικές και διαφημιστικές εφαρμογές (solvent και UV), προεκτυπωτικά & εκτυπωτικά συστήματα μεταξοτυπίας, φούρνους για ύφασμα και φύλλα κ.α.  

Οι υπεύθυνοι της GRAPHCOM θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών ώστε να προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής.

 

 

GRAPHCOM,Περ. # 313-314 & 217,
Τ/F: 210 9823800, info@graphcom.gr.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top