Αναζήτηση

Η HELGRAMED στη GRAPHICA 2017

Η HELGRAMED στη GRAPHICA 2017

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED,  συμμετέχει στην έκθεση GRAPHICA 2017 με περίπτερο (108). Η έκθεση GRAPHICA αποτελεί το σημείο συνάντησης και αναφοράς για τους πτυχιούχους και τους φοιτητές της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, αλλά και γενικότερα για τους επιστήμονες και τη βιομηχανία των γραφικών τεχνών στην Ελλάδα. Πεποίθηση των πτυχιούχων είναι ότι η στήριξη της κλαδικής μας έκθεσης αποτελεί βασική  και συνειδητή επιλογή για την προώθηση και ανάδειξη της βιομηχανίας και του κλάδου των γραφικών τεχνών στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, η συμμετοχή της HELGRAMED στην GRAPHICA, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα.

Διοργάνωση συνεδρίου για τις εκτυπώσεις και το φινίρισμα στη Συσκευασία

Στο πλαίσιο της GRAPHICA η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας - ΣΥΒΙΠΥΣ , διοργανώνουν επιστημονικό συνέδριο – ημερίδα, με θέμα τις εξελίξεις στις εκτυπώσεις και το φινίρισμα στην Συσκευασία.

Το συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρα 10.30-18.00. Θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους επιστήμονες και εκπροσώπους της βιομηχανίας των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας σε θέματα προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομικών εφαρμογών στις εκτυπώσεις και στο φινίρισμα-περατώσεις στην συσκευασία και την ετικέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της ημερίδας και για δηλώσεις συμμετοχής,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους κ. Μίλτο Μέλλιο από τον ΣΥΒΙΠΥΣ (info@pac.gr) και με τον κ. Αναστάσιο Πολίτη από την HELGRAMED (politismedia@gmail.com).  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top