Αναζήτηση

Η HP και η πλατφόρμα Canva ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η HP και η πλατφόρμα Canva ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η HP δήλωσε ότι η νέα παγκόσμια συνεργασία της με την πλατφόρμα οπτικής επικοινωνίας Canva θα ωφελήσει τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης

Του David Zwang, για το drupa daily

Η HP και η Canva ανακοίνωσαν ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοποριακή συνεργασία, για να παρέχουν μοναδικές υπηρεσίες σχεδιασμού για εκτύπωση για περισσότερους από 185 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του Canva με παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης HP σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η συνεργασία στοχεύει να προσφέρει μια προσιτή, επεκτάσιμη και βιώσιμη εμπειρία εκτύπωσης στη μεγάλη πελατεία της Canva παγκοσμίως, με τοπικές επιλογές εκτύπωσης. Χρησιμοποιώντας την αυτοματοποιημένη HP PrintOS Suite, αυτό θα επιταχύνει την ενσωμάτωση και θα αυξήσει τον όγκο εκτύπωσης στο δίκτυο των παρόχων υπηρεσιών εκτύπωσης της HP.

Η Canva, που ιδρύθηκε το 2013, έχει πάνω από 185 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του 95% του Fortune 500. Η κυκλοφορία του Canva Print το 2017 έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα σχεδιασμού και εκτύπωσης σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως επαγγελματικές κάρτες, καταλόγους, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, με επιλογές προσωποποίησης, ακόμη και προϊόντα ένδυσης. Αυτή η συνεργασία θα χρησιμοποιήσει επίσης το εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο HP Industrial Print και HP Large Format για να αυξήσει τον όγκο δουλειάς σε παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που είναι εξοπλισμένοι με μηχανές HP, παρέχοντας στους χρήστες της Canva μια πολύ μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων.

Το HP PrintOS Site Flow θα βοηθήσει την Canva να επεκτείνει την εμβέλειά της, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες παραγωγής και αποστολής για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP).

Αυτή η ολοκληρωμένη λύση, απλοποιεί τις εργασίες εκτύπωσης με αυτόματο προγραμματισμό, παρέχοντας συνέπεια χρώματος, ασφάλεια, εντοπισμό γραμμικού κώδικα και βέλτιστη παραγωγικότητα. Επιπλέον, η επέκταση της HP PrintOS Suite με νέες δυνατότητες θα εξοπλίσει την ομάδα Canva Print Operations με ισχυρά εργαλεία για τον εντοπισμό, τη σύνδεση και τη διαχείριση ενός παγκόσμιου καταλόγου SKU σε παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) με HP.

Αυτή η νέα συνεργασία μεταξύ της HP και της Canva ευθυγραμμίζεται επίσης με την κοινή τους δέσμευση για βιωσιμότητα, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να δημιουργούν αβίαστα εντυπωσιακό περιεχόμενο οπτικής επικοινωνίας με μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα μέσω τοπικών λειτουργιών.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top