Αναζήτηση

Η Imagco επίσημος διανομέας των προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων της 3Μ Ελλάς

Η Imagco επίσημος διανομέας των προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων της 3Μ Ελλάς

ΗΕλλάς έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την εταιρεία IMAGCO Printing Business Solutions ως επίσημο Διανομέα των Προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων. Η 3Μ Ελλάς κατά τα τελευταία χρόνια, παρακολουθώντας συνεχώς την αγορά και προσαρμόζοντας τη διανομή των προϊόντων της, κατάφερε να αναπτύξει τους τρόπους πωλήσεων με πρωτοποριακές κινήσεις, δημιουργώντας χώρο για όλα τα κανάλια τονίζοντας ταυτόχρονα τη διαφορετικότητά τους, μα στόχο να ικανοποιούνανάγκες διαφορετικών απαιτήσεων των τελικών πελατών της. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής η εταιρεία ενέταξε και την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων μέσω ισχυρών εταιρειών στο χώρο της επιγραφοποιίας και της ψηφιακής εκτύπωσης. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την συνεχή προσπάθεια για την αμεσότητα και την έγκαιρη εξυπηρέτηση κάθε μοναδικού πελάτη, σε ένα ευρύτερο γεωγραφικό πλάτος ανά την Ελλάδα.

Απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομής της 3Μ για να γνωρίσετε τα Προϊόντα Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων. Επωφεληθείτε από την ποιότητα και τιςλύσεις που μπορούν να δώσουν στις μοναδικές σας ανάγκες!  

Λίγα λόγια για την 3Μ Eλλάς

Η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ ανακαλύπτει και εξελίσσει προϊόντα και λύσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα της εργασίας ή του σπιτιού μας, συχνά χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Η επιστήμη της 3Μ βρίσκεται σε πάνω από 50.000 προϊόντα τα οποία η εταιρεία διαθέτει στους 12 τομείς όπου αυτή εξειδικεύεται: από τη Φροντίδα Υγείας και τη Βιομηχανία, μέχρι την Ασφάλεια, το Αυτοκίνητο, τα Καταναλωτικά Προϊόντα, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ηλεκτρονικά, την Ενέργεια, τα Μεταφορικά Μέσα, την Επιγραφοποιία και το Κτίριο, τη Διακόσμηση και τις Κατασκευές. Γι’ αυτό μπορούμε να πούμε ότι ο μέσος άνθρωπος σπάνια βρίσκεται πάνω από 3 μέτρα μακριά από ένα προϊόν της 3Μ.

Η Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: 3M Τμήμα Επιγραφοποιίας & Ψηφιακών Εκτυπώσεων: Κοσμοπούλου Βικτωρία, Marketing Assistant, τηλ: 210 68 85 300 e-mail: vkosmopoulou@mmm.com website: https://www.3mhellas.gr/3M/el_GR/graphics-and-signage-gr/  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top