Αναζήτηση

Η Καρύδης Labels στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Καρύδης Labels στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η ένταξη της Καρύδης Labels στο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σελίδας για την εταιρεία.

Η Καρύδης Labels με χαρά ανακοινώνει την ένταξη της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Μια πρωτοβουλία που αποτελείται αμιγώς από ελληνικές εξωστρεφείς, παραγωγικές, μεταποιητικές επιχειρήσεις και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της.

Η εταιρεία Καρύδης Labels δραστηριοποιείται στον κλάδο των εκτυπώσεων και των αυτοκόλλητων ετικετών στην Ελληνική αγορά, από το 1986. Ξεκίνησε τη διαδρομή της από την Τρίπολη Αρκαδίας όπου και δημιουργήθηκε το πρώτο εργοστάσιό της από τον ιδρυτή της επιχείρησης Παναγιώτη Καρύδη. Το 2012, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην ίδια περιοχή και περιλαμβάνουν μια νέα, σύγχρονη και κάθετη παραγωγική μονάδα. Την ίδια χρονιά τα ηνία αναλαμβάνει η 3η γενιά, ο Ηλίας και η Βαλίνα Καρύδη συνεχίζοντας το όραμα με την ίδια θέρμη.

Εδώ και περισσότερο από 35 χρόνια η εταιρεία μας Καρύδης Labels προσφέρει λύσεις έντυπης επικοινωνίας, συσκευασίας και αυτοκόλλητης ετικέτας. Πρόκειται για μια καθετοποιημένη επιχείρηση η οποία επενδύει συνεχώς τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όσο και σε άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η πρωτοβουλία έχει ως βασική άποψη ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης που Δημιουργούνται, Παράγονται και Ανήκουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις, είναι εθνικός πλούτος από τον οποίο άμεσα εξαρτάται το βιοτικό μας επίπεδο, το εθνικό μας εισόδημα, η εργασία, η αξιοποίηση του ταλέντου μας και συνολικά η ευημερία της χώρας μας. Αποτελούν δε σύγχρονο πολιτιστικό κεφάλαιο, καθώς και το κρισιμότερο στοιχείο για την αναγκαία αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας. H συστηματική προβολή της χώρας μας ως «τόπου-προέλευσης» αξιόλογων, σύγχρονων, ποιοτικών, επώνυμων και παραγωγικών δραστηριοτήτων είναι η αποτελεσμα- τικότερη στρατηγική διεθνούς προβολής της.

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που επιλέγουν, παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην χώρα μας και κατά πλειοψηφία ανήκουν σε ιδιώτες επιχειρηματίες-παραγωγούς που και αυτοί, ως φυσικά πρόσωπα, έχουν την φορολογική και επιχειρηματική τους έδρα στην Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις  που επιμένουν να διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: (1) Παραγωγή, (2) Έδρα και (3) Ιδιοκτησία, είναι σήμερα ισχνή μειοψηφία αν και δημιουργούν υψηλότερη σχετική Προστιθέμενη Αξία για την Ελληνική οικονομία σε σύγκριση με την Αξία που παράγουν άλλα σημαντικά μοντέλα επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα, εταιρίες με εμπορική-εισαγωγική δραστηριότητα ή εταιρίες που ανήκουν ολοκληρωτικά ή κατά πλειοψηφία σε πολυεθνικές.

Η υψηλή προστιθέμενη αξία που προσφέρουν στην Ελληνική οικονομία οι Εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, πιστοποιείται από την Eurocert, Ελληνικό Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης. Η Eurocert δημιούργησε «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρίες – μέλη, το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ώστε τα προϊόντα τους να φέρουν σήμα αναγνώρισης προκειμένου να εντοπίζονται και να επιλέγονται από τους καταναλωτές και τους εμπόρους που επιθυμούν να υποστηρίξουν την Ελληνική, παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Βασικές προϋποθέσεις για την ένταξη στην πρωτοβουλία είναι: η πλειοψηφία των μετοχών της επιχείρησης να ανήκουν σε Έλληνες και η έδρα αυτής να βρίσκεται εντός της Ελλάδας, η παραγωγή των προϊόντων σε εργοστάσια στην Ελλάδα και η πιστοποίηση της ελληνικότητας των προϊόντων. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η υποστήριξη ελληνικών επιχειρήσεων, που επιμένουν, δραστηριοποιούνται και επενδύουν στην χώρα μας είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρείες: Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top