Αναζήτηση

Η Koenig & Bauer καλύπτει όλους τους τομείς των γραφικών τεχνών με τις παρουσιάσεις της στη drupa

Η Koenig & Bauer καλύπτει όλους τους τομείς των γραφικών τεχνών με τις παρουσιάσεις της στη drupa

του Patrick Henry, για το drupa daily

Στην drupa, η Koenig & Bauer (Hall 3/B31) προωθεί μια μακρά λίστα καινοτόμων προϊόντων που στοχεύουν στη διατήρηση της διάκρισης που διεκδικεί ως κατασκευαστής που μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνολογία εκτύπωσης σε οποιοδήποτε υπόστρωμα. Πολλές από τις παρουσιάσεις υπογραμμίζουν τις αναπτυξιακές της σχέσεις με άλλους παρόχους. Συνοπτικά το περιεχόμενο των παρουσιάσεων:

 • Μια συνεργασία με την Durst δημιούργησε το VariJet 106, έναν ψηφιακό inkjet εκτυπωτή σχήματος Β1, για εκτύπωση με ένα πέρασμα σε εφαρμογές folding carton, μεγάλου όγκου. Προς το παρόν, το VariJet 106 είναι εγκατεστημένο σε τρεις πελάτες, σε δεύτερο δοκιμαστικό έλεγχο, και εκτυπώνει με μελάνια νερού σε επτά χρώματα και μπορεί να διαμορφωθεί με πρόσθετες μονάδες offset, flexo και βερνικιού.
   
 • Η Koenig & Bauer παρουσιάζει διάφορες εφαρμογές για το ψηφιακό inkjet web RotaJET, δίνοντας έμφαση στην ψηφιακή εκτύπωση ειδών διακόσμησης και στην παραγωγή συσκευασιών μεγάλου όγκου.
   
 • Οι ζωντανές επιδείξεις του Rapida 106 X, του offset εκτυπωτή με τελική ταχύτητα στα 22.000 sph, θα θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς στον κλάδο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Koenig & Bauer.
   
 • Στην drupa, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα φλεξο μηχανήματα XG και XD Pro της Koenig & Bauer θα είναι οι εφαρμογές σε βιοδιασπώμενα φιλμ για τη συσκευασία τροφίμων.
   
 • Η Koenig & Bauer παρουσιάζει το MetJet ONE, άλλη μια συνεργασία με την Durst, τον πρώτο ψηφιακό εκτυπωτή για διακόσμηση μετάλλων.
   
 • Όσον αφορά τη μετεκτύπωση, θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του περιστροφικού κοπτικού CutPRO X 106 για folding carton. Ακόμη θα είναι διαθέσιμο τα επίπεδο κοπτικό CutPRO Q 106 SB, τα κοπτικά ChromaCUT X Pro και ChromaCUT High Tech 2S για την αγορά corrugated και η συρταροκολλητική Omega Alius 90.
   
 • Μια σημαντική εξέλιξη στο λογισμικό είναι το myKyana, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους πελάτες της Koenig & Bauer να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων—Kyana Connect, Kyana Data, Kyana Assistant και Kyana Campus—για κορυφαία λειτουργική απόδοση.
   
 • Το PrintFusion παρουσιάζεται ως μια νέα ευκαιρία για τον έλεγχο των πιεστηρίων Rapida.
   
 • Η Koenig & Bauer θα συζητήσει επίσης μια συνεργασία με τη Siemens για την ανάπτυξη μιας νέας πλατφόρμας αυτοματισμού για την υποστήριξη πελατών και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η εταιρεία έχει επίσης συνδυάσει τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη εργατικού δυναμικού στο πρόγραμμά της drupa. Στο πλαίσιο του οικολογικού τίτλου, η Koenig & Bauer προσφέρει στους πελάτες της έναν «Υπολογιστή αποτυπώματος άνθρακα προϊόντος» για να βοηθήσει στον υπολογισμό των εκπομπών άνθρακα που αποδίδονται στην παραγωγή offset με τροφοδοσία φύλλου.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top