Αναζήτηση

Η Konica Minolta ανακοινώνει το λανσάρισμα του Workplace Hub, την πιο έξυπνα συνδεδεμένη πλατφόρμα αιχμής στον κόσμο για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

Η Konica Minolta ανακοινώνει το λανσάρισμα του Workplace Hub, την πιο έξυπνα συνδεδεμένη πλατφόρμα αιχμής στον κόσμο για τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος

Η Konica Minolta συνεργάζεται με τις εταιρίες Microsoft, Hewlett Packard Enterprise, Sophos, Canonical και BrainTribe για τη μελλοντική διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής των επιχειρήσεων

Η Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) εισήγαγε το Workplace Hub, μία νέα καινοτόμα επιχειρηματική λύση πληροφορικής που ενοποιεί όλες τις τεχνολογίες ενός οργανισμού μέσω μίας ενιαίας κεντρικής πλατφόρμας. Σχεδιασμένη για τη μελλοντική διαχείριση των χώρων εργασίας κάθε μεγέθους, καθώς εργάζονται προκειμένου να μετασχηματιστούν ψηφιακά, η πρώτη έκδοση του Workplace Hub θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο του 2017 και ανταποκρίνεται άμεσα στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα των συστημάτων πληροφορικής, παρέχοντας πιο αποδοτική και αποτελεσματική διαχείριση των διαφορετικών εργαλείων, υπηρεσίες και συσκευές που χρησιμοποιούνται από σύγχρονους οργανισμούς.

Η νέα αυτή πλατφόρμα αποτελεί την επόμενη φάση της μακράς ιστορίας της Konica Minolta στην καινοτομία, επισημαίνοντας τη θέση της στην αγορά των υπηρεσιών πληροφορικής και την ετοιμότητα της επιχείρησης να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών των επιχειρήσεων. Ενεργώντας ως ένα κομβικό σημείο που απλοποιεί τις IT διαδικασίες σε έναν οργανισμό, το Workplace Hub αυξάνει την αποδοτικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος της διαχείρισης της πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών, καθώς και την παροχή σε πραγματικό χρόνο πληροφοριών που βασίζονται σε δεδομένα που συμβάλλουν στη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Με τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος για τη διαχείριση και τον συντονισμό του συνόλου της υποδομής και των υπηρεσιών πληροφορικής σε όλα τα υφιστάμενα και μελλοντικά συστήματα, συσκευές και υπηρεσίες, το Workplace Hub παρέχει στους χρήστες ένα κεντρικό ταμπλό που τους παρέχει σφαιρική προβολή των ΙΤ διαδικασιών σε ολόκληρη την επιχείρηση, επιτρέποντας την απλή διαχείριση και βελτιστοποίηση των συστημάτων.

Επιπλέον, τα μελλοντικά σχέδια σχετικά με τη πλατφόρμα περιλαμβάνουν τη μελλοντική ενσωμάτωση του IoT, της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Intelligent Edge και των δυνατοτήτων Υποστήριξης Αποφάσεων, καθώς γίνονται όλο και πιο σημαντικά για το επιχειρηματικό περιβάλλον του αύριο. Η προσθήκη αυτού του γνωστικού στρώματος της οργανωτικής διορατικότητας εξαπολύει μία διαισθητική κατανόηση του κόσμου που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συνεργάζονται καλύτερα και να παίρνει εξυπνότερες, με βάση τα δεδομένα αποφάσεις με αποτελεσματικότητα και ευκολία.

Οι παγκόσμιες εταιρικές συνεργασίες με την Hewlett Packard Enterprise, τη Sophos και τη Microsoft προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στις κατηγορίες hardware, ασφάλειας και λύσεων πληροφορικής. Οι πρόσθετες υπηρεσίες από την Canonical και τη BrainTribe φέρουν τη δύναμη του ανοιχτού κώδικα και τη προηγμένη διαχείριση δεδομένων, βοηθώντας να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά ο ψηφιακός μετασχηματισμός για κάθε επιχείρηση.

Ο Dennis Curry, Vice President and Director of Business Innovation and R&D της Konica Minolta, δήλωσε: «Το Workplace Hub θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να γίνει η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που απαιτούνται από το χώρο εργασίας του μέλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να διαχειρίζονται τα θέματα πληροφορικής τους σε συνδυασμό με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Απλοποιεί τις λειτουργίες ΙΤ σήμερα και ανοίγει το δρόμο για νέες συναρπαστικές ενσωματώσεις, όπως τα AI και intelligent edge computing, για να αποτελέσει ένα κεντρικό κομμάτι της ψηφιακής οργάνωσης του μέλλοντος.»

Αυτή η στρατηγική στροφή θα επιτρέψει στη Konica Minolta να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις μετασχηματισμού, ενώ συνεχίζει την κληρονομιά της παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για την αγορά των επιχειρήσεων στο σύνολό της.

«Ο χώρος εργασίας εξελίσσεται σε ένα απαράμιλλο ρυθμό και ο ψηφιακός μετασχηματισμός να γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός τόσο για την επιβίωση όσο και για τη μελλοντική ευημερία», δήλωσε ο Shoei Yamana, Yamana, CEO and President της Konica Minolta Inc. «Το Workplace Hub όχι μόνο επιτρέπει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να πραγματοποιήσουν έναν αποτελεσματικό ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και να προστατευτούν μελλοντικά από το κύμα τον τεχνολογικών καινοτομιών που ήδη έχουν διεισδύσει στο επιχειρησιακό περιβάλλον.»

 

Η πρώτη έκδοση του Workplace Hub  θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο του 2017, σε οργανισμούς που αναζητούν την ποιότητα των επιχειρήσεων διαχείρισης υπηρεσιών σε προσιτή τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λανσάρισμα, βασικοί ομιλητές και συζητήσεις μπορούν να βρεθούν στο workplacehub.konicaminolta.com.

 

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων καθώς και ψηφιακών λύσεων παραγωγικής εκτύπωσης, η Konica Minolta διαπρέπει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις καθώς και στην πώληση, εγκατάσταση και διαχείριση κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων εκτύπωσης και λύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και στο χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτυπώσεων η πρόταση της Konica Minolta είναι η Optimized Print Services (OPS), μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανών και του λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top