Αναζήτηση

Η Konica Minolta ανακοίνωσε νέο Direct Sales Manager και οικονομικό διευθυντή

Η Konica Minolta ανακοίνωσε νέο Direct Sales Manager και οικονομικό διευθυντή

Δύο νέα στελέχη εντάχθηκαν από τη Δευτέρα 1η  Φεβρουαρίου 2021 στην Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς.

Τη θέση του Direct Sales Manager αναλαμβάνει ο Σταύρος Δασκαλάκης με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρηματικών λύσεων. Ο Σταύρος Δασκαλάκης είναι ηλεκτρονικός μηχανικός και κάτοχος τίτλου ΜΒΑ, διαθέτοντας πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην αγορά της τεχνολογίας και ειδικότερα στον χώρο των πωλήσεων.
 

O Λάμπρος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή. Μέλος του ACCA και κάτοχος τίτλου MSc in Finance, έχει σημαντική εμπειρία από αντίστοιχες θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και σε πολύ διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα.

«Η Konica Minolta ενισχύει το DNA της με την ένταξη δύο εξαιρετικών στελεχών στο δυναμικό της, στοχεύοντας στην καινοτομία και στην προσφορά λύσεων σε κάθε περιβάλλον γραφείου, που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες.» δήλωσε η Κατερίνα Καραδημητρίου, Γενική Διευθύντρια της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς.

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισέλθουν στην ψηφιακή εποχή. Με μοναδική τεχνογνωσία στην επεξεργασία δεδομένων, δημιουργεί τις ιδανικές λύσεις για τους πελάτες της. Η Konica Minolta παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών με αυτοματισμό ροών εργασίας και εφαρμόζει λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας καθώς και σε περιβάλλοντα cloud.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Konica Minolta στο www.konicaminolta.com.gr  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top