Αναζήτηση

Η Konica Minolta Ελλάδος στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεταμόρφωσης

Η Konica Minolta Ελλάδος στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεταμόρφωσης

Η Konica Minolta Ελλάδος για άλλη μία χρονιά ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει εμπράκτως το αξιόλογο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεταμόρφωσης συλλέγοντας  μαζί με το προσωπικό της προϊόντα ραφιού παντοπωλείου.

H δράση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αξιών της Konica Minolta και συγκεκριμένα αποδεικνύει έμπρακτα την Υπεύθυνη στάση (Accountable) της απέναντι στην κοινωνία.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η συλλογή προϊόντων, όπου και παραδόθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα εν λόγω προϊόντα θα διανεμηθούν σε ωφελούμενες οικογένειες του Παντοπωλείου, οι οποίες σε μηνιαία βάση, προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεταμόρφωσης στοχεύει στην κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης μας που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες ως προς τον βιοπορισμό τους.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top