Αναζήτηση

Η Konica Minolta Ελλάς και η Intersys Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Konica Minolta Ελλάς και η Intersys Α.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δελτίο τύπου | Αθήνα, 6 Δεκεμβριου 2023 

Με μια κίνηση που υπόσχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στον τομέα των λύσεων εκτύπωσης, η Konica Minolta Ελλάς, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων, με χαρά ανακοινώνει σήμερα την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Intersys Α.Ε., που αποτελεί δυναμικό παράγοντα με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εκτύπωσης.
 
Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο καθώς η Konica Minolta Ελλάς εντάσσει την Intersys Α.Ε. στο δίκτυο συνεργατών της, δίνοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών, πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου (MFPs) καθώς και λύσεων λογισμικού. Η συνεργασία αυτή είναι σχεδιασμένη να ενισχύσει την πρόσβαση στην υψηλή τεχνολογία εκτύπωσης, προωθώντας την καινοτομία σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο.
 
Η Κατερίνα Καραδημητρίου, Managing Director, της Konica Minolta δήλωσε: «Τη δεδομένη στιγμή, που η Konica Minolta βρίσκεται σε ανοδική πορεία, θεωρούμε ότι η σύμπραξη με την Intersys, αποτελεί στρατηγικής σημασίας κίνηση για τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας μας. Εμείς στην Konica Minolta, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες, έτσι ώστε να συνεχίζουμε να παρέχουμε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που θα βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τους στόχους τους
 
H Ελένη Παπανδρέου, CEO της Intersys Α.Ε. εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Μία για μας πανευτυχής συνάντηση που σήμερα ανταμείβει την ιστορικά αποδεδειγμένη δυναμική της Intersys και την σταθερή αξία που με συνέπεια και αφοσίωση προσθέτει στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Αυτή η συνεργασία ενισχύει ακόμα παραπάνω τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και καινοτόμο τεχνολογία στους αξιότιμους πελάτες μας.»

Σχετικά με την Konica Minolta:
Η Konica Minolta Ελλάς με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, βοηθά τις επιχειρήσεις να εισέλθουν στην ψηφιακή εποχή, αξιοποιώντας την προηγμένη της τεχνογνωσία στην επεξεργασία δεδομένων και δημιουργώντας τις ιδανικές λύσεις για τους πελάτες της.
Η Konica Minolta παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής για τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών με αυτοματισμό ροών εργασίας και εφαρμόζει λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και της ασφάλειας καθώς και σε περιβάλλοντα cloud.

Σχετικά με την Intersys Α.Ε.:
Διανύοντας αισίως την έκτη δεκαετία παρουσίας, η Intersys παραμένει η κορυφαία - αμιγώς ελληνική - εταιρία στο χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου και Πληροφορικής. Η Intersys παρέχει σήμερα λύσεις MPS επόμενης γενιάς, συστήματα επαγγελματικής παραγωγής εκτυπώσεων αλλά και υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών.
 

Στοιχεία Επικοινωνίας Konica Minolta Ελλάς
210 28 96 600
info@konicaminolta.com.gr
Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.
Μεσολογγίου 3,14451 Μεταμόρφωση, Αττική 

 
Στοιχεία Επικοινωνίας Intersys Α.Ε.
210 95 54 007
intersys@intersys.gr
Intersys Α.Ε.
Θέση Ντοροβάτεζα, Μαρκόπουλο, Αττική 19003 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top