Αναζήτηση

Η Konica Minolta υλοποίησε το έργο MPS της AEGEAN

Η Konica Minolta υλοποίησε το έργο MPS της AEGEAN

Η Konica Minolta Ελλάς πρόσφατα ολοκλήρωσε έργο Διαχείρισης Εκτυπωτικών Υπηρεσιών (MPS) για την AEGEAN. Η επιλογή έγινε ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία κατά την οποία η Konica Minolta επιβραβεύτηκε με την ανάθεση, έχοντας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες της AEGEAN. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου, πραγματοποιήθηκε η αλλαγή των εκτυπωτικών μηχανημάτων της εταιρίας, καθώς και η εγκατάσταση του λογισμικού Διαχείρισης Εκτυπώσεων SafeQ. Πιο συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν συνολικά 72 πολυμηχανήματα bizhub τελευταίας τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία και περιφερειακά γραφεία της AEGEAN  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στις  εγκαταστάσεις της στα αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης

Με την προσφερόμενη λύση από την Konica Minolta Ελλάς, η AEGEAN  επιτυγχάνει επιγραμματικά:

  • Μείωση του κόστους χρήσης και κτήσης.
  • Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 84%.
  • Αύξηση παραγωγικότητας μέσω του Load Balancing.
  • Ευελιξία και αξιοπιστία μέσω της χρήσης του Follow Me Printing.
  • Μείωση κόστους εκτύπωσης μέσω της λειτουργίας Secure Print.
  • Βελτίωση ασφάλειας εκτυπώσεων και γενικότερα όλων των λειτουργιών των προτεινόμενων συσκευών.
  • Συμμόρφωση με το GDPR.
  • Αδιάκοπη λειτουργία σε κρίσιμα σημεία μέσω του Failover.

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.:

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων καθώς και ψηφιακών λύσεων παραγωγικής εκτύπωσης, η Konica Minolta διαπρέπει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις καθώς και στην πώληση, εγκατάσταση και διαχείριση κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων εκτύπωσης και λύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και στο χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτυπώσεων η πρόταση της Konica Minolta είναι η Optimized Print Services (OPS), μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανών και του λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

Επικοινωνία
Konica Minolta
Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε.
Ειρήνη Καραδήμου
Τηλ.: 210 28 96 637
Email: eirini.karadimou@konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top