Αναζήτηση

Η Kornit Digital εγκαινιάζει τον υπερσύγχρονο χώρο κατασκευής μελανιών της

Η Kornit Digital εγκαινιάζει τον υπερσύγχρονο χώρο κατασκευής μελανιών της

Η Kornit Digital Ltd, ηγετική εταιρεία στην παγκόσμια αγορά βιώσιμων τεχνολογιών, εκτυπώσεων κατά παραγγελία, ψηφιακής εκτύπωσης μόδας και παραγωγής υφασμάτων και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα τα επίσημα εγκαίνια της νέας επεκτάσιμης, υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής μελανιών στο Kiryat Gat του Ισραήλ.

Η σύγχρονη εγκατάσταση 11.000 τετραγωνικών μέτρων ενσωματώνει προηγμένους αυτοματισμούς, εξελιγμένες ροές εργασίας και καινοτόμες τεχνολογίες για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής. Η νέα μονάδα παραγωγής μεγάλου όγκου αναμένεται να ικανοποιήσει την παγκόσμια ζήτηση για αναλώσιμα Kornit για την επόμενη δεκαετία.

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με εκτιμώμενη επένδυση 25 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Η εγκατάσταση κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, αντανακλώντας τη δέσμευση της Εταιρείας για περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και διοικητικούς στόχους που ενσωματώνονται στο Impact Report 2020 της Kornit Digital.

«Αυτό είναι ένα βασικό ορόσημο στην προσπάθεια μας να γίνουμε εταιρεία του
ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το 2026 και θα διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε την τεράστια ανάπτυξη που απαιτούν οι πελάτες μας, για πολλά χρόνια ακόμα»
, δήλωσε ο Ronen Samuel, Διευθύνων Σύμβουλος της Kornit Digital. «Είμαστε υπερήφανοι που ηγούμαστε μιας καθαρότερης και πιο ανταποκρινόμενης βιομηχανίας υφάσματος, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το λειτουργικό σύστημα για βιώσιμη μόδα και υφάσματα κατά παραγγελία».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top