Αναζήτηση

Η KREA Technische Textilien GmbH στην FESPA 2017

Η KREA Technische Textilien GmbH στην FESPA 2017

Η KREA Technische Textilien GmbH παρουσιάζει προϊόντα textile για οπίσθιο φωτισμό ταυτόχρονα σε τέσσερα περίπτερα στη FESPA και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον όμιλο IGEPA.

Στην έκθεση FESPA 2017 στο Αμβούργο η KREA εμφανίστηκε με το σλόγκαν “Ψηφιακή τέχνη fractal» και για πρώτη φορά παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες σε ύφασμα που αναπτύχθηκαν με τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης της βιομηχανίας γραφικών τεχνών.

Σε αυτές περιλαμβάνεται η σειρά KREA Speedy: Το Lightbox ύφασμα για εκτύπωση με μελάνια που στεγνώνουν με υπεριώδη ακτινοβολία (UV).

Στο περίπτερο της Mimaki έχετε την δυνατότητα να δείτε τις τελευταίες εξελίξεις σε βαμβακερά υφάσματα της KREA για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης τα οποία θα τυπώνονται κατά την διάρκεια της έκθεσης με την χρήση της τεχνολογίας Mimaki.

Η LIYU DMS GmbH θα παρουσιάσει ζωντανά εκτυπώσεις σε προϊόντα της εταιρείας όπως τα KREA DSP, KREA Royal Majestic και KREA Speedy χρησιμοποιώντας μελάνια εξάχνωσης, solvent και UV.  

Τα προϊόντα KREA Blackback Soft και KREA Blockout Soft είναι Blockout υφάσματα με μια μαύρη και μια λευκή «πλάτη». Και τα δύο υλικά εντυπωσιάζουν με την απαλότητά τους και είναι εύκολο να ταιριάξουν στα προφίλ των πλαισίων. Όλα τα υφάσματα τυπώνονται στο περίπτερο της KREA, σε απευθείας συνεργασία με την IGEPA και με χρήση μελανιών HP latex.

Ο όμιλος IGEPA θα παρουσιάσει όλα τα προϊόντα textile της KREA στο meet & greet Stand, αποκαλύπτοντας την νέα του συνεργασία με την KREA.

Ο Nils Honscha, από την IGEPA αναφέρει: «Σήμερα, αλλά και μελλοντικά χρειαζόμαστε δυνατούς, αξιόπιστους συνεργάτες που είναι σε θέση να αναπτύξουν και να παράγουν τα διάφορα υλικά που παρέχουμε στους πελάτες μας στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Δουλεύουμε με τους εργαζόμενους της KREA χρόνια τώρα και γνωρίζουμε ότι μια εταιρεία textile πλήρους κλίμακας μπορεί να γρήγορα να υλοποιήσει οποιοδήποτε από τα αναπτυξιακά έργα των πελατών μας».

Ο Jörg Hippel, της KREA λέει: «Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος IGEPA έχει αναπτυχθεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στην βιομηχανία της ψηφιακής εκτύπωσης. Χρειαζόμαστε έναν συνεργάτη ο οποίος, εκτός από την δύναμή του στις πωλήσεις και τα logistics, παρέχει στους πελάτες του όλη την τεχνογνωσία σε εκτυπωτές και αναλώσιμα».

Αυτό επιτρέπει στην IGEPA να εφαρμόζει γρήγορα οποιεσδήποτε απαιτήσεις προϊόντων της πελατειακής βάσης της, συνεργαζόμενη με την KREA, η οποία στη συνέχεια αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα σε όλες τις απαιτούμενες ποσότητες που χρειάζονται σε όλη την Ευρώπη.

Στο περίπτερο της KREA στη FESPA, η ομάδα της KREA θα συνεχίσει να παρέχει έμπνευση και συμβουλές στους πελάτες της. Επιπλέον, στο περίπτερο της KREA θα βρίσκονται στην διάθεση των επισκεπτών σύμβουλοι και τεχνικοί της IGEPA κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Επισκεφτείτε την KREA στην FESPA 2017 Αίθουσα A1 Περίπτερο A 87.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top