Αναζήτηση

Η Lino A.E.B.E. στην Fespa Global expo print 2019

Η Lino A.E.B.E.  στην Fespa Global expo print 2019

Παρουσίαση νέων προϊόντων

Η Lino A.E.B.E. συμμετέχει στην Fespa Global Print Expo 2019 που γίνεται στο Μόναχο της Γερμανίας 14 με 17 Μαΐου 2019. Θα την βρείτε στην Αίθουσα Β4 στο Περίπτερο J10.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης ο επισκέπτης του περιπτέρου της Lino Α.Ε.Β.Ε. θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συνέντευξη τύπου, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2019 στις 10.00 π.μ. στο περίπτερο της Lino Α.Ε.Β.Ε.΄(J10), όπου θα παρουσιαστούν οι νέοι εκτυπωτές από την εμπλουτισμένη σειρά Durst P5.

Οι εκτυπωτές της Durst διαθέτουν πλέον το νέο Durst ecosystem λογισμικό. Ο  επισκέπτης του περίπτερου της Lino Α.Ε.Β.Ε. θα έχει την ευκαιρία να μάθει περισσότερα σχετικά με τις λύσεις λογισμικού Durst Print Workflow, Durst Analytics και Durst SmartShop.   

Δρομολόγια της Durst προς τα νέα κεντρικά της γραφεία στο BRIXEN

Στα πλαίσια της Fespa Global expo print 2019 και με την ευκαιρία των νέων κεντρικών γραφείων αλλά και το νέο κέντρο επιδείξεων της Durst στο Brixen, θα πραγματοποιήθούν καθημερινά δρομολόγια κατά την διάρκεια της έκθεσης από το Μόναχο στο Brixen. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στις νέες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας από τοπικούς συνεργάτες μας.

Η εμπειρία της 3ης Διάστασης με την εκτύπωση της Massivit 3D! Νέος εκτυπωτής στη Fespa 2019.

Στο περίπτερο της Massivit 3D θα έχετε την ευκαιρία μιας συναρπαστικής περιήγησης στις  νέες XXL 3D εφαρμογών.  Δείτε σε ζωντανή επίδειξη τον νέο εκτυπωτή Massivit 1800 Pro ο οποίος θα παρουσιασθεί επίσημα στη FESPA 2019 και προσφέρει πρωτοποριακή μεταβλητή ανάλυση εκτύπωσης, απομακρυσμένο χειρισμό και πολλά περισσότεραα αλλά και συζητήστε προσωπικά με Μηχανικό Εφαρμογών και μάθετε για την υψηλή ζήτηση της 3D εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους απο κορυφαία εμπορικά σήματα που σας εξασφαλίζει μεγαλύτερα κέρδη και νέες πηγές εσόδων. 

Η επίσκεψή σας στο περίπτερο της Massivit 3D μπορεί να συνδιαστεί με την απόλαυση μιας μπύρα στο VIP Lounge.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top