Αναζήτηση

Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ίδρυση της M&R GLOBAL™

Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ίδρυση της M&R GLOBAL™

Η M&R Printing Equipment, ο μεγαλύτερος στον κόσμο κατασκευαστής εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας και ο όμιλος DCC, ο μεγαλύτερος στην Ασία πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων εκτύπωσης για μεταξοτυπία, sublimation και τεχνολογίες απ’ ευθείας εκτύπωσης inkjet, ανακοίνωσαν την δημιουργία της M&R GLOBAL™. Μία στρατηγική συμμαχία στον σχεδιασμό, τους πόρους έρευνας και στην παραγωγή υψηλής απόδοσης εξοπλισμών διακόσμησης υφασμάτων καθώς και λύσεων εκτύπωσης μεταξοτυπίας για γραφικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η πρώτη πρωτοβουλία της συμμαχίας M&R GLOBAL™ είναι η παρουσίαση της σειράς εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας COPPERHEAD™ που περιλαμβάνει αυτόματες μηχανές εκτύπωσης υφασμάτων μορφής καρουζέλ και οβάλ, επίπεδες vacuum μηχανές για γραφικές εφαρμογές, φούρνους μελανιών ηλεκτρικούς ή με αέριο και μία πλήρη σειρά βοηθητικών εργαλείων.

Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας και εμπειρίας της M&R με την DCC δημιουργεί μια μοναδική συνεργασία. Η M&R για σχεδόν τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορεί στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας υψηλής απόδοσης και έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο, διανομής και υποστήριξης. Η DCC ιδρύθηκε πριν από σαράντα δύο χρόνια, δημιούργησε το καλύτερο οικολογικό, πλήρες σύστημα, για εφαρμογές μόδας, αθλητισμού, υφασμάτων οικιακής χρήσης και σήμανσης.

Ο Danny Sweem, διευθύνων σύμβουλος της M&R Printing Equipment δήλωσε: «Η συνεργασία με τον όμιλο DCC είναι μια στρατηγική ευκαιρία για την επέκταση των δραστηριοτήτων ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων της M&R πέραν από τη Βόρεια Αμερική όπου πάντα θέλαμε να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας. Το να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις αυτήν την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον όμιλο DCC, έναν έμπιστο συνεργάτη της M&R για περισσότερα από είκοσι χρόνια, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο».

Ο Narendra Dadia, πρόεδρος του ομίλου εταιρειών DCC, εξηγεί: «Η συνεργασία M&R και DCC σε αυτήν τη στρατηγική συμμαχία αποτελεί απόδειξη της μακράς ιστορίας συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο εταιρειών μας. Ο εξοπλισμός της M&R GLOBAL™ COPPERHEAD™ που θα διατεθεί στην αγορά, θα υποστηρίζεται από το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της M&R σε περισσότερες από εβδομήντα πέντε χώρες. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι το πάθος και η δέσμευση όλων της ομάδας M&R GLOBAL™ να παρέχουν στους πελάτες, κορυφαίες στον κλάδο λύσεις εξοπλισμού και υποστήριξης».

Η σχεδίαση της νέας σειράς προϊόντων COPPERHEAD™ θα υλοποιείται στη Βομβάη της Ινδίας και στο Roselle του Ιλινόις των ΗΠΑ, με παραγωγή στη Βομβάη από την 3Q Printing Technologies, θυγατρική του ομίλου DCC. Η πλήρης σειρά των νέων προϊόντων COPPERHEAD™ θα διατεθεί στην αγορά με την επωνυμία M&R GLOBAL™ και θα είναι διαθέσιμη από επιλεγμένους διανομείς σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά προϊόντων M&R GLOBAL™ COPPERHEAD™ εξοπλισμού διακόσμησης υφασμάτων και εκτύπωσης γραφικών στις διευθύνσεις: https://www.tsekmeres.gr/ και 
http://www.mrprintglobal.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top