Αναζήτηση

Η Mactac θα επιδείξει 4 καινοτομίες στη FESPA 2018

Η Mactac θα επιδείξει 4 καινοτομίες στη FESPA 2018

Οι τελευταίες καινοτομίες επιστήμης των υλικών θα αποκαλυφθούν στη FESPA 2018 (15-18 Μαΐου, Βερολίνο), από την Mactac.

Τέσσερις νέες καινοτομίες από την Mactac που περιλαμβάνουν εφαρμογές σε οχήματα, αρχιτεκτονικές εφαρμογές και εφαρμογές εσωτερικού χώρου.

Η Mactac θα επικεντρωθεί στις εφαρμογές εσωτερικού χώρου και λιανικού εμπορίου. Ένα παράδειγμα αποτελεί το νέο προϊόν Macdot για βραχυπρόθεσμες εφαρμογές προβολής. Τα αυτοκόλλητα Macdot είναι τόσο εύκολα στην εφαρμογή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη επαγγελματική εμπειρία, πράγμα που τα καθιστά μια εξαιρετική οικονομική επιλογή για εφαρμογές POS και για εκθέσεις.

Η Mactac θα παρουσιάσει επίσης τον νικητή του διαγωνισμού γραφιστικής της με τίτλο "Bright Young Things Take Hackney" που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Arts Thread (ιστοσελίδα δικτύωσης σπουδαστών και επαγγελματιών του δημιουργικού χώρου). Οι συμμετοχές προέρχονται από καλλιτέχνες και σχεδιαστές, αλλά και σπουδαστές από σχολές καλών τεχνών και σχεδιασμού από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, της Κύπρου, της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Ισραήλ.

Ο Angus Mcguffin, Διευθυντής Δημιουργικού σε παγκόσμιο επίπεδο για τις Avery Dennison & Mactac Graphics, αναφέρει ότι η χρήση αυτοκόλλητων Mactac δίνει την δυνατότητα σε σχεδιαστές και εφαρμοστές να διευρύνουν τα όρια: «Τα αυτοκόλλητα υψηλότερης επίδοσης επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και την ποιότητα εικόνας που απαιτούνται ώστε να ξεχωρίσουν τα σχέδια. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση του νικητήριου σχεδίου - ο νικητής θα προβληθεί στο Hackney Walk, ένα πολυτελές εμπορικό κατάστημα και δημοφιλής προορισμός στο Ανατολικό Λονδίνο».

Η Mactac θα βρίσκεται στο περίπτερο A42, Hall 6.2, στο Messe Berlin, από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2018. 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top