Αναζήτηση

Η Nazdar Ink εκθέτης στην InPrint Milan 2018

Η Nazdar Ink εκθέτης στην InPrint Milan 2018

Η εταιρεία Nazdar Ink Technologies θα είναι και πάλι ανάμεσα στους εκθέτες της InPrint – της έκθεσης βιομηχανικών εκτυπώσεων - στο Μιλάνο της Ιταλίας φέτος το Νοέμβριο, εκθέτοντας την μεγάλη της ποικιλία μελανιών UV-LED, παραδοσιακών UV, διαλύτη και υδατοδιαλυτών.

Η έκθεση InPrint θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό κέντρο Milano Congressi (MiCo) μεταξύ 20 και 22 Νοεμβρίου φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς βιομηχανικών εκτυπώσεων, που περιλαμβάνει εκτυπώσεις λειτουργικές, διακοσμητικές και συσκευασίας.

Σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ειδικών που αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις που να δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και έσοδα, η InPrint Milan θα περιλαμβάνει τεχνολογίες μεταξοτυπίας, ψηφιακών, inkjet και τρισδιάστατων εκτυπώσεων.

Εκπρόσωποι της εταιρείας μελανιών Nazdar θα είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν για την μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που είναι δυνατές με τα μελάνια της για εκτυπωτές inkjet, μεταξοτυπία και φλεξογραφία, καθώς και με τα βερνίκια της, υποστρώματα και υγρά επιστρώματα.

Τα νεότερα μελάνια της Nazdar περιλαμβάνουν τα Nazdar NWIJ για εκτυπωτές inkjet μονού περάσματος (ακίνητης κεφαλής), τα Nazdar D2S εκτυπωτών inkjet για μπουκάλια, και τα UV-LED για εκτυπωτές inkjet, μεταξοτυπία και narrow web (ετικέτα και εύκαμπτη συσκευασία). Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις νέες αυτές εξελίξεις, στο περίπτερο 925 της Nazdar.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Nazdar Ink Technologies, επισκεφθείτε: http://www.nazdar.com ή επικοινωνείστε με την GRAPHCOM ΕΠΕ, 210-9969891, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top