Αναζήτηση

Η Novacel Hellas αντιπρόσωπος της XEIKON για Ελλάδα και Κύπρο

Η Novacel Hellas αντιπρόσωπος της XEIKON για Ελλάδα και Κύπρο

Lier, Βέλγιο, 10 Νοεμβρίου 2020 – Η Novacel Hellas Ltd διορίστηκε ως αντιπρόσωπος της Xeikon για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με έδρα την Αθήνα, η διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική εταιρεία παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα συσκευασίας στους αναπτυσσόμενους τομείς των Εκτυπώσεων & Συσκευασίας, της Βιομηχανίας και των Τροφίμων & Διαγνωστικών της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τη διάθεση της πλήρους γκάμας προϊόντων της Xeikon στον Επαγγελματικό τομέα και τον τομέα Ετικέτας & Συσκευασίας, με στόχο την κάλυψη όλων των απαιτήσεων της αγοράς στην περιοχή. 

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Novacel, Δημήτρης Σπυρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα προχωρήσουμε με αυτήν τη συνεργασία. Η συνεργασία αυτή θα ανεβάσει την επιχείρησή μας σε νέα επίπεδα. Η ψηφιακή καινοτομία της Xeikon βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα και θα φέρει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες στους πελάτες μας σε Ελλάδα και Κύπρο και, μακροπρόθεσμα, και σε άλλες γεωγραφικές περιφέρειες. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά κρίση από το 2008 αλλά, παρά την τρέχουσα παγκόσμια πανδημία, οι εταιρείες βλέπουν τώρα κάποια σημάδια σαφούς βελτίωσης τόσο στην ιδιωτική και την εθνική κατανάλωση όσο και στις ελληνικές εξαγωγές. Οι εκτυπώσεις ωφελούνται και από τις δύο αυτές τάσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το υλικό και το λογισμικό της Xeikon έχουν αποδείξει επανειλημμένα την εγκυρότητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.»

Με γνώμονα την αποστολή της που απαρτίζεται από το τρίπτυχο «Ομαδικό Πνεύμα, Υπευθυνότητα και Καινοτομία», η Novacel Hellas επιτυγχάνει κάθε χρόνο από την ίδρυσή της το 1996 μια σταθερή ετήσια ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και να προσθέτει αξία για τους πελάτες και τους άμεσα εμπλεκόμενους με αυτήν. Η εξυπηρέτηση πελατών βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο των προτεραιοτήτων της και η εταιρεία δηλώνει ότι εκτιμά ιδιαίτερα την ανάπτυξη εμπιστοσύνης μεταξύ της ιδίας και των συνεργατών της. Η πρώτη συνεργασία της Novacel Hellas ήταν με την εταιρεία Flint, μητρική της Xeikon, και σήμερα οι εκτυπώσεις παραμένουν στον πυρήνα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η εταιρεία θεωρεί τον τομέα των εκτυπώσεων ως «ασφαλές καταφύγιο» και βλέπει μεγάλες δυνατότητες στους τομείς των τροφίμων και συσκευασίας της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τρεις ενθουσιώδεις επιχειρηματίες, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, τον Ντένις Ραφτόπουλο και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σήμερα, η μικρή αρχικά οικογενειακή επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ήταν στο επίπεδο των 7,6 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 με πρόβλεψη να πλησιάσει τα 9,0 εκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του 2020. Χάρη σε ένα δομημένο επιχειρηματικό μοντέλο που επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές του τομέα της συσκευασίας, η εταιρεία αναπτύσσει επίσης πολλά υποσχόμενους τομείς της αγοράς, όπως π.χ. Τρόφιμα & Ασφάλεια Τροφίμων, Λύσεις Ανακύκλωσης και υπηρεσίες 3PL.

Και ο κος Σπυρόπουλος καταλήγει: «Η νέα συνεργασία με την Xeikon είναι σημαντική για εμάς και έρχεται ως φυσική συνέχεια του ισχυρού μας δεσμού με την Flint. Χάρη στην πρωτοποριακή και παγκοσμίως κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία της Xeikon, γνωρίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές στρατηγικές επιλογές που θα τους βοηθήσουν να βρουν νέες ευκαιρίες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η μοναδική τεχνολογία ξηρού γραφίτη της Xeikon για ασφαλείς για τρόφιμα εκτυπώσεις και η προηγμένη τεχνολογία UV inkjet τώρα και με μελάνια νερού καθιστούν το χαρτοφυλάκιο ψηφιακού εξοπλισμού της το πληρέστερο στην αγορά, που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε κάθε βήμα της εκάστοτε διεργασίας ψηφιακής παραγωγής. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το προηγμένο λογισμικό X-800 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χειριστή να διαφοροποιηθεί, χάρη σε έναν τεράστιο αριθμό δημιουργικών εφαρμογών που ξεπερνά κάθε ανταγωνισμό σήμερα. Το σχέδιό μας είναι να βοηθήσουμε την Xeikon να κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και, μακροπρόθεσμα, των γύρω γεωγραφικών περιφερειών. Τα προϊόντα της Xeikon θα διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα περάσουν την επιχείρησή μας σε άλλη διάσταση - από έναν κυρίως προμηθευτή προϊόντων σε έναν οργανισμό που βασίζεται σε λύσεις.»

Η Xeikon δήλωσε: «Η Novacel Hellas είναι ο τέλειος συνεργάτης της Xeikon σε αυτήν τη γεωγραφική περιφέρεια. Η εταιρεία θα μπορεί πλέον να προσφέρει μια πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού σε Έλληνες και Κύπριους πελάτες με τα πλήρως ενσωματωμένα πακέτα λογισμικού και υλικού μας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας - και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό τις εταιρείες εκτυπώσεων να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους προς ένα ψηφιακό μέλλον.»

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ XEIKON

Η Xeikon, που ανήκει στον όμιλο της Flint, κατέχει εδώ και πολλά χρόνια μια ηγετική και καινοτόμο θέση στην τεχνολογία ψηφιακών εκτυπώσεων. Έχοντας ως βάση της τις αρχές της ποιότητας, της ευελιξίας και της βιωσιμότητας, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει διαδικτυακώς τροφοδοτούμενα ψηφιακά έγχρωμα εκτυπωτικά μηχανήματα για εφαρμογές ετικετών και συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων και επαγγελματικές εκτυπώσεις. Αυτά τα μηχανήματα εκτύπωσης λειτουργούν με διάφορες τεχνολογίες απεικόνισης, ανοιχτό λογισμικό ροής εργασίας και συγκεκριμένα αναλώσιμα για τις εκάστοτε εφαρμογές.

Ως προμηθευτής άλλων κατασκευαστών, η Xeikon σχεδιάζει και παράγει μηχανήματα κατασκευής τσίγκων για εφαρμογές εκτύπωσης όφσετ εφημερίδων. Επιπλέον, η Xeikon κατασκευάζει λύσεις basysPrint από υπολογιστή σε συμβατικό τσίγκο (Computer-to-Conventional Plate, CtCP) για την αγορά επαγγελματικών εκτυπώσεων όφσετ. Για την αγορά φλεξογραφίας (Flexo), η Xeikon προσφέρει ψηφιακά συστήματα κατασκευής τσίγκων με την εμπορική ονομασία ThermoFlexX. Τα συστήματα ThermoFlexX παρέχουν έκθεση τσίγκου υψηλής ανάλυσης σε συνδυασμό με μοναδικό χειρισμό, ευελιξία και απαράμιλλη παραγωγικότητα των τσίγκων.

Το 2015, η Xeikon εντάχθηκε στον όμιλο Flint για να δημιουργήσει το νέο τμήμα «Ψηφιακές λύσεις εκτυπώσεων» για τον κορυφαίο παγκοσμίως προμηθευτή αναλώσιμων και λύσεων εκτύπωσης στους τομείς συσκευασίας και μέσων εκτύπωσης της αγοράς. Ο όμιλος Flint αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αναλώσιμων για τον τομέα εκτυπώσεων της αγοράς. Αυτά περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα συμβατικών και ενεργειακώς σκληρυνόμενων μελανιών και επιχρισμάτων, χημικών προϊόντων για πιεστήρια, τσίγκων εκτύπωσης και εξοπλισμού, τυπογραφικών τσοχών και χιτωνίων, καθώς και χρωστικών και πρόσθετων για χρήση σε μελάνια και άλλες εφαρμογές χρωστικών. Ο όμιλος Flint εδρεύει στο Λουξεμβούργο και απασχολεί περίπου 7900 άτομα. Σε παγκόσμια βάση, η εταιρεία είναι ο νούμερο ένα ή νούμερο δύο προμηθευτής σε κάθε σημαντικό τομέα της αγοράς που εξυπηρετεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Xeikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.xeikon.com, ενώ για τον όμιλο Flint, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.flintgrp.com.

 

 

NOVACEL HELLAS

Θέση Πάτημα, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων, Καλύβια Θορικού, Τ.Κ. 19010, Αθήνα
Tηλέφωνο: 22990 61000 (Τηλ. Κέντρο) ή στο 22990 47343
Fax: 22990 47667
info@novacel.gr
https://www.novacel.gr/

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top