Αναζήτηση

Η ORION PRINTING SOLUTIONS επιλέγει Durst RSC-E

Η ORION PRINTING SOLUTIONS επιλέγει Durst RSC-E

Έχοντας ιδρυθεί το 2004, η ORION PRINTING SOLUTIONS ξεκίνησε την παραγωγή με ψηφιακές και όφσετ εκτυπωτικές μηχανές, λειτουργώντας με την αρχή της «τυπικότητας, τέλειας παραγωγής και ικανοποίησης του πελάτη» σε μια περιοχή παραγωγής 200 τετραγωνικών μέτρων.

Η λειτουργία τους ξεκίνησε με πελάτες τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών στην Τουρκία και το γεγονός αυτό διεύρυνε το πεδίο των πελατών τους και βοήθησε την εταιρεία να αναγνωριστεί ως εγκεκριμένος και προτιμώμενος προμηθευτής και σε άλλες χώρες. Είναι γεγονός ότι αυτές οι εταιρείες έκαναν την Orion πολύ γνωστή στο εξωτερικό.

Η παραγωγή εκτύπωσης ετικετών σε ρολό ξεκίνησε στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της Orion, 3000 τετραγωνικών μέτρων, στην Οργανωμένη Βιομηχανική Ζώνη Buca (Σμύρνη Τουρκίας). 

Πρόκειται για ένα τμήμα της αγοράς που η Orion γνώριζε πολύ καλά από το παρελθόν, καλύπτοντας τις ανάγκες σε βιομηχανικές ετικέτες των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόταν.

Ο κ. Omer Kocyigit, Γενικός Διευθυντής της ORION PRINTING SOLUTIONS δήλωσε: «Ως αποτέλεσμα της αύξησης των αναγκών των πελατών μας στην εκτύπωση ετικετών σε ρολό, αποφασίσαμε να κάνουμε επιπλέον επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα. Κάναμε έρευνα αγοράς και παρατηρήσαμε ότι το Durst RSC-E έχει πολύ υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, υψηλή ευαισθησία στο ηλιακό φως (επηρεάζεται λιγότερο από εξωτερικούς παράγοντες), παρέχει πολύ καλή απόδοση σε βιομηχανικές ετικέτες, μπορεί να εκτυπώνει ετικέτες με τα ίδια χρώματα ακόμα και μετά από χρόνια και διαχειρίζεται γρήγορα μεταβλητά δεδομένα.

Προτιμήσαμε το μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης DURST RSC-E επίσης λόγω της υψηλής ταχύτητας και αποδοτικότητας, του προσιτού κόστους εκτύπωσης και της συνεχούς υποστήριξης της LinoSistem.

Ακολουθώντας την ανάπτυξη των τεχνολογιών εκτύπωσης παγκοσμίως, θα συνεχίσουμε την παραγωγική μας ζωή τηρώντας τις ίδιες αρχές μας». 

Το πιεστήριο διατίθεται με πλάτος εκτύπωσης 330 χιλιοστά, προσφέροντας 6 χρώματα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής πορτοκαλί και λευκού, σε λειτουργία πλήρους ταχύτητας. Με την εγγενή του ανάλυση 1200 x 1200 dpi σε συνδυασμό με το μικρότερο μέγεθος σταγόνας των 2pl και με τα πρόσφατα ανεπτυγμένα, υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές ουσίες μελάνια Durst Tau RSC, το πιεστήριο παράγει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.

Τα πιεστήρια Durst RSC είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο λογισμικό Durst Workflow Label και το λογισμικό Εκτύπωσης Μεταβλητών Δεδομένων, ώστε οι πελάτες να μπορούν να προετοιμάζουν γρήγορα τις εργασίες εκτύπωσης για την απαιτητική αγορά ετικετών. 

Μια νέα λειτουργία Ink Save Mode επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας Tau RSC να μειώσουν το κόστος μελανιού κατά μέσο όρο 12% σε μια εκτυπωτική μηχανή CMYK. Το λογισμικό Durst Analytics αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα παραγωγής για την απόδοση της λειτουργίας.

Τα πιεστήρια RSC περιλαμβάνουν μια νέα λειτουργία αυτόματης συντήρησης για την αποφυγή διακοπών λειτουργίας και τη μείωση του κόστους σέρβις. Ο αυτόματος καθαρισμός των κεφαλών εκτύπωσης πραγματοποιείται χωρίς επαφή από την ενσωματωμένη μονάδα συντήρησης, για καλύτερη και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης.

Η παραγωγική ικανότητα των 1.020 τετραγωνικών μέτρων/ώρα είναι εφικτή με ταχύτητα εκτύπωσης 52μέτρων/λεπτό με όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού. Όλες οι προαιρετικές επιλογές από το Tau 330 RSC μπορούν να τοποθετηθούν στο νέο μοντέλο, οι οποίες περιλαμβάνουν τον κύλινδρο ψύξης, την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων ή τους εξωτερικούς ρολοφορείς για την διαχείριση πολύ μεγάλων (jumbo) ρολών.

Το μηχάνημα μπορεί να διαθέτει έως και 8 χρωματικούς σταθμούς (CMYK-W-OVG) και επιτυγχάνει έως και 95% προσομοίωση του χρωματικού χώρου Pantone. Μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί ώστε να τρέχει με ταχύτητα παραγωγής 80m/min με όλα τα χρώματα.

Τα νέα μελάνια Durst RSC UV Inks έχουν πιστοποιηθεί από την Greenguard με τα πιστοποιητικά UL Greenguard και UL Greenguard Gold. 

Το πιεστήριο Durst Tau 330 RSC E λειτουργεί ως αυτόνομος εκτυπωτής ή ως υβριδική λύση με την προσθήκη συμβατικών επιλογών φινιρίσματος. Αυτό παρέχει στον χρήστη απεριόριστη ευελιξία όσον αφορά τα υλικά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. 

Πηγή: Lino ΑΕΒΕ

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top