Αναζήτηση

Η Palram θα επιδείξει νέα καινοτόμα προϊόντα στη FESPA 2018

Η Palram θα επιδείξει νέα καινοτόμα προϊόντα στη FESPA 2018

Η Palram Industries επιστρέφουν φέτος στην έκθεση FESPA στο Βερολίνο για να επιδείξουν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις.

Ο χώρος επίδειξης της Palram θα προσφέρει στους επισκέπτες εμπειρία από πρώτο χέρι και πλήρη πρόσβαση σε POS, POP, Sign & Display εφαρμογές και στα προϊόντα και υλικά με τα οποία αυτά κατασκευάζονται.

Τα κορυφαία προϊόντας της Palram που θα παρουσιαστούν στην FESPA 2018 θα είναι τα: PALIGHT φύλλα Foamed PVC, PALCLEAR συμπαγή διαφανή φύλλα PVC και PALBOARD πολυστρωματικά φύλλα PVC για εφαρμογές σε επιγραφές και displays.

Το PALIGHT Foamed PVC είναι ένα εύκαμπτο, ευπροσάρμοστο, ελαφρύ και ανθεκτικό αφρώδες φύλλο PVC το οποίο είναι ιδανικό για χρήση στον κλάδο των κατασκευών και της διαφήμισης. Εμφανίζει την λευκότερη δυνατή επιφάνεια και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία από την πλειοψηφία των κατασκευαστών ψηφιακών επίπεδων εκτυπωτών. Το PALIGHT Foamed PVC είναι εύκολο στον χειρισμό, ενώ κόβεται και κατασκευάζεται με συμβατικά εργαλεία και εξοπλισμό και μπορεί να βαφτεί , να τυπωθεί ή να λαμιναριστεί.

Το PACLEAR Flat Solid Transparent PVC αποτελεί ευέλικτη λύση για ειδικές εφαρμογές εσωτερικού χώρου, αλλά και εφαρμογές εξωτερικού χώρου. Το PALCLEAR έχει εξαιρετική αντοχή σε χτυπήματα, εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, υψηλή αντοχή σε χημικές διεργασίες, υψηλή διαύγεια και πυραντίσταση.


Το PALBOARD πολυστρωματικό φύλλο PVC για εφαρμογές σε επιγραφές και displays συνδυάζει την ποιότητα της επιφάνειας και τις ιδιότητες του άκαμπτου PVC με τα εύχρηστα χαρακτηριστικά και το μικρό βάρος του αφρώδους PVC. Το PALBOARD

Είναι εύκολο στην επεξεργασία και έχει υψηλή αντοχή σε χημικές διεργασίες και εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, παράγοντες που το καθιστούν ιδανικό για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών για displays, εσωτερική σήμανση, κ.ά.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 55η επέτειο της Palram Industries, ως μια από τις ηγέτιδες κατασκευάστριες θερμοπλαστικών φύλλων και συστημάτων πάνελ παγκοσμίως. Η Palram έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο πολυεθνικό όμιλο με κέντρα logistics, παραγωγής, πωλήσεων και υποστήριξης σε όλες τις μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), αλλά και των κεντρικών τους γραφείων στο Ισραήλ.

Μπορείτε να βρείτε την Palram στο περίπτερο C61, Hall 3.2, στη FESPA 2018. Για να μάθετε περισσότερα για την έκθεση FESPA 2018, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της: https://www.fespaglobalprintexpo.com/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top