Αναζήτηση

Η Polyprint ιδρύει θυγατρική στις ΗΠΑ - Παρουσίαση της «Polyprint USA»

Η Polyprint ιδρύει θυγατρική στις ΗΠΑ - Παρουσίαση της «Polyprint USA»

Η Polyprint, κατασκευάστρια εταιρεία εκτυπωτών Direct-to-Garment, ανακοινώνει την ίδρυση της θυγατρικής της στην Αμερική, την Polyprint USA, Inc., στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Με στόχο την αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για εκτυπωτές TexJet® στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά dtg παγκοσμίως, η εταιρεία αναπτύσσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της με την Polyprint USA, με έδρα το Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας. Αυτή η νέα οντότητα θα λειτουργεί πλήρως στελεχωμένη και εξοπλισμένη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τρεχόντων και μελλοντικών πελατών της Polyprint, δημιουργώντας στενότερο δεσμό με την πελατειακή της βάση στις ΗΠΑ.

 «Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας τοπικής αλυσίδας εφοδιασμού προϊόντων Polyprint, για να βοηθήσουμε τους εκτυπωτές υφάσματος να αναπτυχθούν, προσφέροντας τους υπερσύγχρονα, αλλά ταυτόχρονα προσιτά προϊόντα dtg. Η Polyprint USA θα είναι ο άμεσος σύνδεσμός μας με τους πελάτες εκεί, παρέχοντας τους πλήρη πρόσβαση στα προϊόντα μας, το σύστημα υποστήριξης και τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες», δηλώνει ο Γιώργος Μπεγγλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polyprint.

Αυτή η επέκταση αντιπροσωπεύει την πρόθεση της εταιρείας να συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στους πελάτες επεκτείνοντας την εμβέλεια της. Η στρατηγική ανάπτυξη της Polyprint σε όλες τις ΗΠΑ με προσεκτικά επιλεγμένους αντιπροσώπους θα συμβάλει στον εξορθολογισμό της αποδοτικότητάς της, παρέχοντας κορυφαία τοπική τεχνική υποστήριξη και παράγοντας επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η εταιρεία θα συνεχίσει την πολύτιμη συνεργασία της με τη Ryonet, έναν καθιερωμένο πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης υφασμάτων στις ΗΠΑ. Η Ryonet θα συνεχίσει να πουλά εκτυπωτές TexJet® σε όλη την Αμερική.

Ο πρόσφατα διορισμένος Διευθύνων Σύμβουλος, Luke Ryerkerk θα είναι επικεφαλής της ομάδας των ΗΠΑ. Ο Luke είναι οραματιστής με μεγάλη εμπειρία τόσο στην τεχνολογία Direct-to-Garment όσο και στην μεταξοτυπία. Η αποστολή του είναι να τοποθετήσει στρατηγικά την Polyprint USA σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά dtg φέρνοντας πραγματική αξία στους πελάτες. Η Polyprint USA θα πουλά εκτυπωτές TexJet®, αναλώσιμα και θα παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες των ΗΠΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος Luke Ryerkerk σχολίασε: «Ανυπομονώ να συμβάλλω στην βελτίωση της dtg κοινότητας, εκπαιδεύοντας παθιασμένους ανθρώπους. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία dtg και να τους υποστηρίξουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να βλέπουμε ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ξεκινούν την ανάπτυξη των εταιρειών τους με επιτυχία.»

Η Polyprint συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση των επιχειρηματιών που ξεκινούν μια επιχείρηση εξατομικευμένων ειδών ένδυσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POLYPRINT

Ειδικευόμαστε στην τεχνολογία εκτύπωσης dtg, βοηθώντας τους εκτυπωτές υφασμάτων να αναπτύσσονται με οικονομικά αποδοτικές λύσεις και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Σχεδιάζουμε, εξελίσσσουμε και κατασκευάζουμε εκτυπωτές dtg, TexJet®, από το 2006. Διαθέσιμοi μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου διανομής 50+ χωρών.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top