Αναζήτηση

Η POLYPRINT στην Graphica 2017

Η  POLYPRINT στην Graphica 2017

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η POLYPRINT είναι η πρώτη, αμιγώς ελληνική, εταιρία με εξειδίκευση στην παραγωγή και διακίνηση προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης σε ρούχα και υφάσματα.

Η πολυετής εμπειρία από το 1976 σε μηχανήματα και υλικά τυποβαφής και μεταξοτυπίας, αποτέλεσε τη βάση για την υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας και την επέκταση της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 1998 η POLYPRINT έκανε την πρώτη εγκατάσταση sublimation εκτυπωτή με μελάνια Manoukian στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας από τότε δεκάδες εγκαταστάσεις εκτυπωτών large format sublimation και απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα.

Από το 2006, η εταιρία κατασκευάζει τη δημοφιλή σειρά TexJet® για ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε ρούχα (direct-to-garment). Σήμερα, οι εκτυπωτές TexJet® εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, κατατάσσοντας την POLYPRINT ανάμεσα στους σημαντικότερους κατασκευαστές DTG εκτυπωτών παγκοσμίως.

Παράλληλα, η εταιρία είναι επίσημος αντιπρόσωπος κορυφαίων εταιριών του κλάδου, όπως:

Mimaki (εκτυπωτές large format, textile/sublimation) Kiian (μελάνια digital sublimation) Coldenhove (χαρτιά sublimation) DuPont Artistri (μελάνια για ύφασμα/textile pigment, reactive, acid)

Με γνώμονα τις αυξημένες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, η POLYPRINT εξελίσσεται επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων τεχνολογίας και εντάσσοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους επαγγελματίες, με στόχο την άμεση και ποιοτική κάλυψη των αναγκών του πελάτη.   

Την POLYPRINT θα την βρείτε στην 15η Διοργάνωση της GRAPHICA στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου του 2017, περίπτερο Νο 310.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top