Αναζήτηση

Η Sappi σκοπεύει να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη.

Η Sappi σκοπεύει να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη.

Στα επόμενα δύο χρόνια, η εταιρεία κατασκευής χαρτιού της Νότιας Αφρικής αναλαμβάνει ένα πρόγραμμα επενδύσεων για την ενίσχυση της στην  ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα ξεκινήσει μια σειρά από αναβαθμίσεις εξοπλισμού και τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής της στα επόμενα τρία χρόνια σε εργοστάσια της σε διάφορες θέσεις όπως  Alfeld και Ehingen στη Γερμανία, Lanaken στο Βέλγιο και Μάαστριχτ στην Ολλανδία.

Η Sappi θα επενδύσει περίπου 165 εκατομμύρια $ στη Βόρεια Αμερική για την αναβάθμιση μιας χαρτοποιίας, καθώς και 140 εκατομμύρια $ σε διάφορα έργα στην Ευρώπη.

O Berry Wiersum, Sappi Europe CEO, αναφέρει: «Τα έργα αυτά θα μας επιτρέψουν να κάνουμε καλύτερη χρήση των στοιχείων του ενεργητικού μας, να αναπτυχθούμε στα ειδικά χαρτιά, καθώς και να μειώσουμε μέχρι το 2020 την παραγωγική ικανότητα επιχρισμένων χαρτιών για γραφικές εφαρμογές κατά 200.000 τόνους».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top