Αναζήτηση

Η Siegwerk στην InPrint 2018

Η Siegwerk στην InPrint 2018

Η Siegwerk εκθέτει τα εξατομικευμένα της μελάνια inkjet στην InPrint 2018

Με τη συμμετοχή της στην InPrint στο Μιλάνο της Ιταλίας, η Siegwerk εμφανίζεται ως αξιόπιστος συνεργάτης ψηφιακών εκτυπώσεων παρουσιάζοντας μία γκάμα μελανιών και υπηρεσιών για εξατομικευμένη συσκευασία και ετικέτες.

Η Siegwerk, ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές μελανιών για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετών, θα εκθέσει τα προϊόντα της από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στην φετινή InPrint Italy 2018, την διεθνή έκθεση εκτυπωτικής τεχνολογίας για το βιομηχανικό κλάδο.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσει το σύνολο των εξατομικευμένων inkjet μελανιών και υπηρεσιών της συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών στις ψηφιακές εκτυπώσεις. Στο περίπτερο 840 η Siegwerk θα παρουσιάσει διάφορα δείγματα εφαρμογών από πελάτες και συνεργάτες της, επιδεικνύοντας το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων των μελανιών inkjet που διαθέτει για προσωποποιημένες εφαρμογές συσκευασίας και ετικετοποιίας.

Από την είσοδό της στο χώρο των μελανιών inkjet πριν λίγα χρόνια, η Siegwerk προσφέρει σήμερα συμβατικά μελάνια σε εκτυπωτές και μελάνια inkjet σε κατασκευαστές εξοπλισμού για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετοποιίας. Η εταιρεία αποδίδει διαρκώς μεγάλη σημασία στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους εταιρικούς συνεργάτες της.

Ο Matthieu Carni, Διευθυντής του Τμήματος Μελανιών inkjet της Siegwerk συνοψίζει την προσέγγιση της εταιρίας στο θέμα των συνεργασιών: "Με τους κατάλληλους ΚΑΕ (Κατασκευαστές Αρχικού Εξοπλισμού) και βιομηχανικούς συνεταίρους μαζί μας, έχουμε τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον των εκτυπώσεων συσκευασιών και να  εξελίξουμε περαιτέρω τις εκτυπώσεις ψεκασμού για εκτυπώσεις συσκευασιών και εφαρμογών συσκευασίας".

Μέσω της φετινής της παρουσίας στην InPrint 2018 η Siegwerk συστήνεται ως ικανός και αξιόπιστος συνεργάτης για λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων. “Η InPrint είναι μια μικρή αλλά πρωτοποριακή εμπορική έκθεση για την παρουσίαση των εξελίξεων και των νέων προσεγγίσεων στα εκτυπωτικά συστήματα ψεκασμού” προσθέτει ο Matthieu Carni. "Είναι το ιδεώδες σημείο συνάντησης ώστε η εταιρεία να μοιραστεί ιδέες, να συζητήσει γύρω από τις τελευταίες προκλήσεις και τα εν εξελίξει σχέδια με πελάτες και εταιρικούς συνεργάτες καθώς και να παρουσιαστεί ως ηγετικός προμηθευτής μελανιών inkjet".

Κατά την άποψη της εταιρείας, τα UV και υδατικής βάσης inkjet μελάνια είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες. Δύο τομείς στους οποίους η Siegwerk επικεντρώνει τις δραστηριότητές της σήμερα.

Τα συστήματα ψεκασμού UV συνδυάζονται πολύ καλά με εκτυπωτές ρολού μικρού πλάτους σε σχετικά παχιά υλικά όπως ετικέτες, απευθείας σε πακέτα καθώς και μπλίστερ αλουμινίου και προσφέρουν καλές δυνατότητες κωδικοποίησης και σήμανσης επί της συσκευασίας.

Τα UV inkjet μελάνια προσφέρουν ξεκάθαρα πλεονεκτήματα στις εφαρμογές ρολού μικρού πλάτους ενός περάσματος καθώς σκληρύνονται και επεξεργάζονται γρήγορα, είναι ανθεκτικά σε γδαρσίματα και τριβή και επιπλέον δίνουν έντονη γυαλάδα στις εκτυπώσεις, ιδανική για την ετικετοποιία. Όσον αφορά την εκτύπωση σε απορροφητικά υλικά με πορώδη επιφάνεια ή τα πολύ λεπτά μη-απορροφητικά πολυμερή φιλμ, τα μελάνια υδατικής βάσης προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, κάνοντάς τα την πιο πολλά υποσχόμενη τεχνολογία για εκτύπωση εύκαμπτης συσκευασίας, λεπτών χαρτιών και κυματοειδών επιφανειών σε εκτυπωτές inkjet ενός περάσματος.

Σήμερα, οι προτάσεις της Siegwerk στις εκτυπώσεις inkjet περιλαμβάνουν άριστες επιλογές μελανιών UV για κοινές και ευαίσθητες εφαρμογές καθώς και υποστρώματα και βερνίκια με ευρύ πεδίο εφαρμογών.

Τα Sicura NutriJet για παράδειγμα, είναι μια σειρά μελανιών inkjet για ευαίσθητες συσκευασίες τροφίμων και φαρμακευτικών κατάλληλη για διαφορετικές τεχνολογίες κεφαλών εκτύπωσης inkjet.

Με τα Sicura Jet low-odor η Siegwerk προσφέρει επίσης τα μόνα μελάνια UV χωρίς Καρκινογόνους, Μεταλαξιογόνους ή Τοξικούς προς την Αναπαραγωγή Παράγοντες (non-CMR), που είναι σχεδιασμένα για ετικέτες ειδών οικιακής χρήσης, ειδών υγιεινής και βιομηχανικής συσκευασίας. Όλα τα inkjet μελάνια είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως για παράδειγμα αυτοκόλλητες ετικέτες καλλυντικών, ετικέτες υγρής κόλλας για τρόφιμα και ποτά, εκτυπώσεις απευθείας σε πακέτα, συσκευασίες μπλίστερ, καθώς και καπάκια αλουμινίου για προϊόντα τροφίμων. “Πιστεύουμε ότι η εκτύπωση ψεκασμού UV θα γίνει η κύρια μέθοδος εκτύπωσης για ετικέτες και επιπλέον θεωρούμε ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν επιχειρηματικές ευκαιρίες για την τεχνολογία UV ψεκασμού, ιδιαίτερα στην αγορά εκτυπώσεων απευθείας σε πακέτα.” εξηγεί ο Matthieu Carni. “Επίσης, θεωρούμε ότι η τεχνολογία μελανιών ψεκασμού υδατικής βάσης θα είναι μελλοντικά η κύρια επιλογή για ψηφιακές εκτυπώσεις εύκαμπτων συσκευασιών.” Αν και υπάρχουν ακόμα κάποια σημαντικά τεχνολογικά εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να υπερνικηθούν, η Siegwerk ήδη αναπτύσσει εντατικά τα μελάνια inkjet υδατικής βάσης για εφαρμογές συσκευασίας όπως εύκαμπτη συσκευασία, πολύ λεπτά χαρτιά συσκευασίας ή κυματοειδών χαρτονιών εδώ και αρκετό καιρό.   

Η Siegwerk συνεχώς επενδύει στην επέκταση του τομέα της των ψηφιακών εκτυπώσεων και έχει δημιουργήσει μία στέρεη βάση για σημαντική εμπορική επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων χρόνων, η εταιρεία επένδυσε αρκετά εκατομμύρια Ευρώ ειδικά για να ενισχύσει τις δυνατότητές της στην ανάπτυξη, παραγωγή και έλεγχο της τεχνολογίας inkjet. Μετά την εγκατάσταση ενός εξειδικευμένου εργαστηρίου μελανιών inkjet το 2016, η Siegwerk παρουσίασε την πρώτη μονάδα ειδικά για παραγωγή μελανιών inkjet το 2017.

Προχωρώντας  μπροστά, η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σημαντικά σε νέο εξοπλισμό μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις της στην Annemasse της Γαλλίας στην κινητήρια δύναμη για τις μελλοντικές εξελίξεις στα μελάνια inkjet. Με την απόκτηση φέτος του τομέα μελανιών inkjet UV ενός περάσματος για συσκευασίες και ετικέτες της AGFA, η Siegwerk επέκτεινε περαιτέρω την απήχησή της σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά.

Σαν ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές μελανιών εκτυπώσεων για ετικετοποιία και συσκευασία για κάθε είδος εκτυπωτικής τεχνολογίας, η εταιρεία δεν υποστηρίζει τις “ενιαίες συλλήβδην” λύσεις καθώς κάθε εφαρμογή απαιτεί διαφορετικά χαρακτηριστικά μελανιών.

Γι’ αυτό η Siegwerk προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών – προσαρμοσμένες στο τελικό προϊόν και όχι απλά για κάποιον δεδομένο εκτυπωτικό μηχανισμό. Για τη Siegwerk η προσωποποίηση φτάνει πιο μακριά από την κλασσική ταύτιση χρώματος, συμπεριλαμβάνει επίσης τη βελτιστοποίηση της συγκόλλησης, την αντοχή σε μηχανικούς και χημικούς παράγοντες καθώς και την εκτίμηση των κινδύνων από τη μετανάστευση μελανιού. Παρουσιάζοντας ένα συνδυασμό βέλτιστης απόδοσης μελανιών, υψηλής ασφάλειας προϊόντων και συνεχούς υποστήριξης και καθοδήγησης, η Siegwerk προσφέρει πάντα την υποστήριξή της στις νέες απαιτήσεις των πελατών της  απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες τους για μελάνια με τεχνολογικές λύσεις αιχμής.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top