Αναζήτηση

Η Xerox διακρίθηκε στην Έκθεση Sustainability Leaders 2023 της Quocirca

Η Xerox διακρίθηκε στην Έκθεση Sustainability Leaders 2023 της Quocirca

Η Xerox διακρίθηκε για την πρωτοπορία στο πεδίο της αειφορίας στη νέα Έκθεση Sustainability Leaders 2023 της Quocirca. Η αναγνωρισμένη, ετήσια έκθεση παρουσιάζει αναλυτικά το αποτύπωμα βιωσιμότητας των πρωτοβουλιών της βιομηχανίας εκτύπωσης και φέρνει στο προσκήνιο τους Οργανισμούς που εστιάζουν σε δράσεις προς την επίτευξη του στόχου net zero, στην εταιρική αειφορία και στην ανάπτυξη λύσεων που συμβάλλουν ταυτόχρονα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην αύξηση της αποδοτικότητας για τους πελάτες τους.

«Η μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου, με την παράλληλη υποστήριξη των  πελατών μας να επιτύχουν το ίδιο, αποτελεί για εμάς σημαντική προτεραιότητα,» ανέφερε η Tracey Koziol, Executive Vice President of Global Offering Solutions και Chief Product Officer στη Xerox. «Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της επαυξημένης πραγματικότητας, συμβάλλοντας τόσο στη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας, όσο και στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και του αποτυπώματος άνθρακα. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να προχωρούν προς την επίτευξη των δικών τους περιβαλλοντικών στόχων».

Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και την επαυξημένη πραγματικότητα, η Xerox παρέχει «βιώσιμη καινοτομία» με την προοπτική να βοηθήσει στη μείωση των προβλημάτων  της αλυσίδας εφοδιασμού διεθνώς, αλλά και του παγκόσμιου αποτυπώματος άνθρακα. Για παράδειγμα, μέσω της CareAR®-εταιρείας της Xerox, οι ειδικοί μπορούν να διαγνώσουν και να λύσουν απομακρυσμένα τα θέματα των πελατών, μειώνοντας έτσι τις εκπομπές άνθρακα που συνδέονται με την αποστολή τεχνικού σε ένα χώρο. Μέσα σε ένα χρόνο, η CareAR® έχει επιτρέψει στη Xerox να μειώσει τις επισκέψεις σε πελάτες κατά περισσότερες από 57.000, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η εκπομπή περισσότερων από 594 μετρικών τόνων CO2

Η Xerox στη φετινή έκθεση αναγνωρίστηκε ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα της εκτύπωσης για την πληρότητα και την ποικιλία των λύσεων που προσφέρει. Η κατάταξη αντικατοπτρίζει την ευρύτητα του portfolio των προϊόντων της, τις δυνατότητες ανακατασκευής και επισκευής συσκευών, τις υπηρεσίες βιωσιμότητας και τα προγράμματα ανακύκλωσης. Περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια τόνερ Xerox κατασκευάστηκαν το 2022 με τη χρήση αναλώσιμων υλικών που ανακτήθηκαν μέσω του προγράμματος επαναφοράς προμηθειών της εταιρείας, Green World Alliance. Επιπλέον, οι ψηφιακές λύσεις ροής εργασιών της Xerox, συμπεριλαμβανομένων του Xerox® Workflow Central και των Xerox® Accounts Payable Services, αναγνωρίστηκαν για την ικανότητά τους να απλοποιούν τις διαδικασίες των πελατών που βασίζονται σε χαρτί, προωθώντας περαιτέρω τους στόχους αειφορίας τους.

Η Quocirca σημείωσε ότι «Εκτός από ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας βιώσιμων συσκευών με υψηλή απόδοση σε επίπεδο hardware (και με αυξανόμενη ενσωμάτωση ανακυκλωμένων υλικών), η Xerox προσφέρει μια από τις πιο περιεκτικές γκάμες δυνατοτήτων στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης με γνώμονα την αειφορία. Σε συνεργασία με την PrintReleaf, η Xerox προσφέρει ένα πρόγραμμα αντιστάθμισης άνθρακα, καθώς και λεπτομερείς περιβαλλοντικές αξιολογήσεις και προηγμένες αναλύσεις για να βοηθήσει τους πελάτες να μειώσουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της υποδομής εκτύπωσής τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 2040 η Xerox συνεχίζει να εστιάζει στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, προκειμένου να πετύχει τον στόχο των μηδενικών εκπομπών. Επιπλέον, η εταιρεία δίνει έμφαση στην κλιματική αλλαγή, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τη δεοντολογία, καθώς και στην προστασία και υπεύθυνη χρήση των δεδομένων. 

Η Xerox, πιστή στις αρχές της και στην αξία της εταιρικής υπευθυνότητας που συνιστά τον πυρήνα της κληρονομιάς της, αποδεικνύει στην πράξη την ευθύνη και την ακεραιότητα σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της. Πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει με συνέπεια την επιτυχημένη της πορεία, θέτοντας τον πήχη ψηλά στην αειφόρο ανάπτυξη.

Μάθετε περισσότερα για τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της Xerox εδώ και διαβάστε την Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της για το 2023 εδώ.

Σχετικά με τη Xerox
Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Xerox επανακαθορίζει την καθημερινή εργασία. Ως ηγέτιδα στις λύσεις λογισμικού και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας με βάση τη βιώσιμη ανάπτυξη. Σήμερα, η Xerox συνεχίζει την κληρονομιά της καινοτομίας της για να παρέχει πελατοκεντρικές και ψηφιακά τροφοδοτούμενες τεχνολογικές λύσεις και να απαντά στις ανάγκες του σημερινού εργατικού δυναμικού σε παγκόσμια κλίμακα. Από το γραφείο μέχρι τα βιομηχανικά περιβάλλοντα, οι διαφοροποιημένες επιχειρηματικές και τεχνολογικές μας λύσεις και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες αποτελούν ουσιώδεις τεχνολογικές λύσεις στο χώρο εργασίας που οδηγούν στην επιτυχία των πελατών μας. Στη Xerox, βοηθάμε την εργασία σας να αποδώσει καλύτερα. Μάθετε περισσότερα στο https://www.xerox.com/el-gr και εξερευνήστε τη δέσμευσή μας για τη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top