Αναζήτηση

Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών

Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών

Η Xerox υπέγραψε πενταετή σύμβαση με την TΡAINOΣE, τον εθνικό φορέα σιδηροδρόμων, για να αναμορφώσει τη διαδικασία εκτυπώσεων σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες στην Ελλάδα. Η Xerox θα αξιοποιήσει τις Υπηρεσίες Ευφυούς Εργασίας, μια νέα σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν τις δυνατότητες των παραδοσιακών Managed Print Services, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  

Με τη νέα συμφωνία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα διασφαλίσει τις υποδομές των εκτυπώσεων της και θα αποκτήσει αυξημένη επίβλεψη και έλεγχο στην καθημερινή διαχείριση του περιβάλλοντος εκτύπωσης. Παράλληλα, θα μπορεί να εντοπίσει ευκαιρίες για να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες που σχετίζονται με τα έγγραφά της, ώστε να μειωθούν τα κόστη και να αυξηθεί η παραγωγικότητα.

«Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που να μας εξυπηρετεί σωστά, τόσο σήμερα όσο και αύριο και οι Υπηρεσίες Ευφυούς Εργασίας της Xerox, μας βοηθούν ώστε να βρούμε το σωστό δρόμο για το μέλλον» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Τσαρούχης, Chief Information & Technology Officer της TΡAINΟΣE. «Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Xerox, μπορούμε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας και να εντοπίσουμε ευκαιρίες αυτοματοποίησης των διαδικασιών μας, εξυπηρετώντας καλύτερα τους εργαζομένους μας και, εν τέλει, τους πελάτες μας».

Ο Χάρης Τράμπας, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Η χρήση των Υπηρεσιών Ευφυούς Εργασίας επιτρέπει την προώθηση της καινοτομίας στο εργασιακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα την απλοποίηση των διαδικασιών και τη μείωση του κόστους. Με την αξιοποίηση των εξελιγμένων τους δυνατοτήτων, βοηθάμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους και να εντοπίζει συνεχώς ευκαιρίες για βελτιστοποίηση»

 

Σχετικά με τη Xerox

Στην εποχή της ευφυούς εργασίας, δε σκεφτόμαστε απλά το μέλλον. Tο δημιουργούμε. Η  Xerox είναι ένας ηγέτης στο χώρο της Τεχνολογίας, που εστιάζει στη διασταύρωση του φυσικού με τον ψηφιακό κόσμο. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποίηση και προσωποποίηση επόμενης γενιάς, για να επαναπροσδιορίσουμε την παραγωγικότητα, να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή. Κάθε μέρα, οι καινοτόμες τεχνολογίες μας και οι ευφυείς εργασιακές λύσεις μας - Powered by Xerox ® - βοηθούν τον κόσμο να επικοινωνεί και να εργάζεται καλύτερα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.xerox.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Μπάκα, Xerox Hellas' 210-93.07.422  www.xerox.gr, ή με την κα. Χριστίνα Κουτρομάνου, christina.koutromanou@hkstrategies.com H + Κ Strategies' 210-62.81.800

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top