Αναζήτηση

Η Zünd UK Ltd συνεργάζεται με την Canon για τα συστήματα ψηφιακής κοπής της στην έκθεση Sign and Digital UK

Η Zünd UK Ltd συνεργάζεται με την Canon για τα συστήματα ψηφιακής κοπής της στην έκθεση Sign and Digital UK

Οι επισκέπτες στην επερχόμενη έκθεση Sign and Digital UK θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τέσσερα διαφορετικά συστήματα ψηφιακής κοπής από την Zünd UK Ltd.

Η Sign and Digital UK, που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Μπέρμιγχαμ από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2018, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσουν οι επαγγελματίες στον τομέα της σήμανσης, της προβολής και των γραφικών.

Ως εκ τούτου, τα τρία τραπέζια κοπής στο περίπτερο της Zünd UK Ltd (K30) θα είναι όλα διαμορφωμένα για διαφορετικές εφαρμογές. Πρώτον, ένα Zünd G3 3XL1600 θα επιδείξει φινίρισμα σε ύφασμα - ιδανικό για επιχειρήσεις που ειδικεύονται στην μαλακή σήμανση και για όσους επιθυμούν να στραφούν σε διαφορετικές αγορές.

Η ομάδα της Zünd θα παρουσιάσει επίσης κοπή, χάραξη και γυάλισμα υψηλής ποιότητας σε ένα Zünd G3 L2500, εξοπλισμένο με το ρούτερ RM-L 3,6 kW. Το μοντέλο RM-L, που κυκλοφόρησε πέρυσι, διαθέτει σύστημα πνευματικής σύσφιξης και προσφέρει ένα βάθος κοπής έως και 50 mm σε μια ποικιλία υλικών, με αντιστάθμιση επιφάνειας για ακριβή κοπή και χάραξη σε διαφορετικά πάχη υλικού.

Το τρίτο μηχάνημα στο περίπτερο K30 θα είναι ένα Zünd S3 L1200, εξοπλισμένο με ρομποτικό βραχίονα για να δείξει την ταχύτητα και την ακρίβειά του στην αυτόματη συλλογή κομμένων τμημάτων από την επιφάνεια εργασίας της μηχανής. Αυτό επιταχύνει τις διαδικασίες για μια σειρά εφαρμογών στον κλάδο επιγραφών, εξοικονομώντας χρόνο για τους χειριστές για την προετοιμασία της επόμενης εργασίας.

Επιπλέον, ένα τέταρτο σύστημα Zünd θα εμφανίζεται στο περίπτερο της Canon (H10). Αυτό θα είναι ένα Zünd S3 M1600, παρουσιάζοντας υψηλής ταχύτητας κοπή τόσο των ευκάμπτων όσο και των άκαμπτων υλικών για μια σχεδόν αδιάκοπη ροή εργασίας με τον εκτυπωτικό εξοπλισμό της Canon.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές και τα υλικά που είναι συμβατά με ψηφιακά συστήματα κοπής Zünd. Κατασκευασμένα στην Ελβετία με απίστευτα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, κάθε μηχάνημα Zünd έχει σχεδιαστεί για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό με νέες μονάδες, εργαλεία και λογισμικό ανά πάσα στιγμή. Εκτός από την παροχή μελλοντικά βιώσιμης επένδυσης, αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διερευνήσουν νέες και συμπληρωματικές αγορές χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν ένα εντελώς νέο σύστημα. Η Zünd UK Ltd επίσης εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της υποστηρίζονται από την ομάδα μηχανικών της, με έδρα το Σεντ Άλμπανς καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της μηχανής.

Σχολιάζοντας την Sign and Digital UK 2018, ο Matthew Tillett, Διευθυντής Πωλήσεων της Zünd UK Ltd, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Canon για την φετινή έκθεση Sign UK. Είναι ένα εμπορικό σήμα γνωστό για τον εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό εκτύπωσης και ως εκ τούτου ένας εξαιρετικός συνεργάτης για τα συστήματα κοπής μας».

Τα τέσσερα συστήματα κοπής που θα παρουσιαστούν στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Μπέρμιγχαμ τον Απρίλιο, θα επιδείξουν άριστα την ευελιξία της σειράς Zünd γενικά και αυτών των μηχανών ειδικά. Εξοπλισμένα με διαφορετικά εργαλεία και μονάδες, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που τους προσφέρονται».

Η Sign and Digital UK θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Μπέρμιγχαμ (NEC) από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2018. Την Zünd UK Ltd θα την βρείτε στο περίπτερο K30 και τη Canon στο περίπτερο H10.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zund: ZAPADEL ΜΕΠΕ, τηλ 210-9957605, email: info@zapadel.gr, site: www.zapadel.gr

Πηγή: www.largeformatreview.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top