Αναζήτηση

Η Zund στη FESPA 2022 | Οι έξυπνες λύσεις συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής

Η Zund στη FESPA 2022 | Οι έξυπνες λύσεις συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής

Μια αυτοματοποιημένη, ψηφιακή ροή εργασίας εκτύπωσης και κοπής είναι απαραίτητη για τυποποιημένες διαδικασίες και οικονομική παραγωγή. Στην FESPA Global Print Expo 2022 στο Βερολίνο, η Zünd θα παρουσιάσει λύσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην αποτελεσματική αυτοματοποίηση της παραγωγής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής και την εξέλιξή της προς την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία. Η Zünd προσφέρει λύσεις αυτοματισμού για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, σχεδιασμένες για την αυτοματοποίηση και την τυποποίηση της προετοιμασίας των αρχείων εκτύπωσης και κοπής. Υποστηρίζουν τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSPs), παρέχοντάς τους εργαλεία για την παρακολούθηση και την ανάλυση της παραγωγής και για τη διευκόλυνση της αφαίρεσης και της επιμελητείας (logistics) των κομμένων τμημάτων.

Η Zünd, στο περίπτερο C20 στο Hall 1.2, θα διευκρινίσει τον τρόπο με τον οποίο η έξυπνη αυτοματοποίηση της παραγωγής μπορεί να προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης ακόμη και για μικρότερες επιχειρήσεις, για παράδειγμα εξαλείφοντας την πιθανότητα σφαλμάτων.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το PrimeCenter, το κέντρο ελέγχου για τη δημιουργία αρχείων εκτύπωσης και κοπής. Σε ζωντανές επιδείξεις, η Zünd θα δείχνει πώς το Pick&Place ελέγχει τις ρομποτικές συσκευές και αυτοματοποιεί πλήρως την αφαίρεση κομμένων τμημάτων και την τοποθέτησή τους σε προκαθορισμένες θέσεις.

Για να δημιουργήσει πρόσθετη απόδοση στην αφαίρεση κομμένων τμημάτων, την παρακολούθηση εργασιών, ακόμη και το logistics, η Zünd θα παρουσιάσει επίσης το Visualizing Option, ένα άλλο στοιχείο του λογισμικού ροής εργασίας του Zünd Cut Center. Αυτή η επιλογή προσφέρει δυνατότητες για την επισήμανση των κομμένων τμημάτων. Οι τυπωμένοι και προσαρτημένοι κωδικοί QR βοηθούν την βελτιστοποίηση και διευκολύνουν το logistics.

Για όποιον θέλει να προσδιορίσει ποιες πτυχές της ροής εργασιών παραγωγής του μπορεί να έχουν δυνατότητες βελτιστοποίησης, η Zünd προσφέρει το web-based λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης Zünd Connect. Το λογισμικό αυτό, καταγράφει την απόδοση και τη διαθεσιμότητα των κοπτικών που είναι ενσωματωμένα στη ροή εργασιών παραγωγής και χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για τον υπολογισμό της συνολικής απόδοσης εξοπλισμού. Το Zünd Connect παρέχει βασικούς δείκτες απόδοσης που βοηθούν τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω τις λειτουργίες ψηφιακής κοπής.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να ζητήσουν προσωπικές ζωντανές επιδείξεις οποιασδήποτε από αυτές τις λύσεις ροής εργασίας.

Ανακαλύψτε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τάσεις στην κοπή στη FESPA Global Print Expo 2022, την κορυφαία έκθεση για την εκτύπωση και την επιγραφή της Ευρώπης, που θα επανενώσει βασικούς επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης, υποστηρίζοντας τις προσωπικές συναντήσεις και παρέχοντας την ευκαιρία να δείτε τις τελευταίες καινοτομίες και τάσεις στις ειδικές εκτυπώσεις. Εγγραφείτε τώρα  και χρησιμοποιήστε τον κωδικό FESG201 για να λάβετε έκπτωση 30 ευρώ και να πληρώσετε μόνο 50 ευρώ για την εγγραφή σας.
Τα μέλη της FESPA Hellas διαθέτουν δωρεάν είσοδο.

Πηγή: fespa.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top