Αναζήτηση

Η Zund βραβεύεται με EDP για τρία από τα εργαλεία λογισμικού της

Η Zund βραβεύεται με EDP για τρία από τα εργαλεία λογισμικού της

Η κριτική επιτροπή ανακηρύσσει το PrimeCenter ως την «Καλύτερη Λύση Ροής Εργασίας», ενώ τα Pick&Place Interface Option και Visualizing Option αναγνωρίζονται ως «Καλύτερο στη Ρομποτική» και «Καλύτερο Εργαλείο Υποστήριξης Εκτύπωσης», αντίστοιχα.

Η Zünd είναι παγκοσμίως γνωστή για τα προηγμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα ψηφιακής κοπής, κατασκευασμένα στην Ελβετία. Εδώ και αρκετό καιρό, η ελβετικη κατασκευάστρια εταιρεία έχει γίνει γνωστή και για το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό αυτοματισμού, όπως είναι το PrimeCenter για προεκτύπωση, καθώς και τα Visualizing Option και Pick&Place Interface Option για ψηφιακή παραγωγή. Λόγω της μεγάλης τεχνογνωσίας και των ειδικών γνώσεων πάνω στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, η Zünd έχει εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο λύσεων στον τομέα της κοπής και της τελικής επεξεργασίας ροών εργασίας και αυτοματισμού. Η ηγετική αυτή εταιρεία της αγοράς στα συστήματα ψηφιακής κοπής προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες λύσεις ροής εργασίας για κάθε βήμα της ψηφιακής παραγωγής.

Το λογισμικό αυτοματισμού PrimeCenter χρησιμεύει ως κέντρο ελέγχου για τη δημιουργία αρχείων εκτύπωσης και κοπής και επιτρέπει μια εξαιρετικά αποδοτική και παραγωγική ροή εργασίας προεκτύπωσης. Με λίγα κλικ, οι χρήστες δημιουργούν πλήρεις εργασίες εκτύπωσης και κοπής.

Το Pick&Place Interface Option επιτρέπει στο Zünd Cut Center (ZCC) – το οποίο ελέγχει μια ρομποτική συσκευή, επιτρέποντας την πλήρως αυτοματοποιημένη αφαίρεση τμημάτων – να επιλέγει, ταξινομεί και τοποθετεί σε προκαθορισμένες θέσεις.

Το Visualizing Option παρέχει οπτική υποστήριξη για την αφαίρεση τμημάτων. Τα κομμένα μέρη επισημαίνονται μέσω προβολής σε οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να δει με μια ματιά ποια μέρη ανήκουν σε ποια εργασία και μπορεί να εφαρμόσει ετικέτες για συνεχές Track&Trace.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, η EDP αξιολογεί προϊόντα και εξελίξεις στη βιομηχανία γραφικών τεχνών μέσω μιας διαδικασίας αξιολόγησης που περιλαμβάνει την τεχνική επιτροπή EDP, μια κριτική επιτροπή ειδικών και, τέλος, μια γενική συνέλευση των μελών της.

https://www.largeformatreview.com/business/business-news/zuend-receives-edp-awards-for-three-of-its-software-tools

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top