Αναζήτηση

IMAGCO @ FESPA

IMAGCO @ FESPA

H παρουσία της εταιρείας Imagco ήταν και αυτή τη φορά ουσιαστική στην Fespa 2017 που έγινε τον Μάιο στο Αμβούργο της Γερμανίας. Όπως είναι γνωστό η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων και καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού. Έτσι, βρέθηκε σε δύο από τα μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα τους στην εκτύπωση μεγάλου σχήματος σε άκαμπτα υλικά, αλλά και νέα τεχνολογία LED, πιεστήρια ετικέττας, εκτυπωτές υφάσματος και άλλα.

Αναλυτικά, η Ιmagco ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελβετικής swissQprint, παρουσίασε τους δύο εκτυπωτές Ιmpala  LED και Νyala  LED οι οποίοι έκαναν την παγκόσμια πρώτη εμφάνισή τους, στο Hall  Β7 περίπτερο  C50, αφήνοντας έκπληκτους τους επισκέπτες για τις απεριόριστες δυνατότητές τους, την ταχύτητα εκτύπωσης και την ακρίβεια του αποτελέσματος.

Πέραν αυτού, η εταιρεία βρέθηκε και στο περίπτερο D47 της αίθουσας Α1 της EPSON, όπου o επισκέπτης μπορούσε να δει και να ενημερωθεί για τους εκτυπωτές sublimation SureColor F-6200, F-7200 & F-9200, και τον εκτυπωτή direct to garment F-2000. Στο ίδιο περίπτερο, οι πολυάριθμες επιλογές σε εκτυπωτές εξωτερικών χώρων ECO-solvent (SC-S60610, SC-S80610), φωτογραφικής εκτύπωσης (P-series) αλλά και αρχιτεκτονικού σχεδίου (T-series) προσέφεραν μοναδικές λύσεις για κάθε εκτυπωτική ανάγκη

«Η Fespa φέτος, μας έφερε νέες τεχνολογίες και παρουσίασε αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα» μας είπε ο πρόεδρος της Imagco κύριος Τζώρτζης, ενώ χαρακτήρισε την έκθεση ως γενικά πολύ καλή, συνυπολογίζοντας την παγκόσμια οικονομική κατάσταση. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν ουσιαστικό και το επίπεδό τους αρκετά υψηλό, πράγμα το οποίο τον κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο, όχι μόνο για τις γραφικές τέχνες γενικά, αλλά και για την ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Imagco: www.imagco.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top