Αναζήτηση

Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας

Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας

Στη συνέχεια των ιδιαίτερα επιτυχημένων εκδηλώσεων – διοργανώσεων θερινών σχολείων και του πρώτου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2017, 2018), αποφασίστηκε η διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας Γραφικών Τεχνών και Εργαστήριο στην Παραδοσιακή Τυπογραφία & Εικονογράφηση. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019,  στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας  Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι:

Το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED

Την ημερίδα και το εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές  του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.  

Συνοπτικό πρόγραμμα (υπόκειται σε αλλαγές):

Τετάρτη 25/9: Αναχώρηση από την Αθήνα για τα Ιωάννινα με λεωφορείο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πέμπτη 26/9: Επιστημονική ημερίδα γραφικών τεχνών. Οι ομιλίες θα αφορούν σε παρουσιάσεις Συλλογών και Μουσείων Τυπογραφίας, Εκτυπώσεων και Γραφικών Τεχνών ανά τον κόσμο και στη  χρησιμότητά τους στη σύγχρονη εκπαίδευση και στην εξέλιξη της επιστήμης και της έρευνας, καθώς επίσης και στη συμβολή τους στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών.

Παρασκευή 27/9: Εργαστήρια Τυπογραφίας και Χαρακτικής

Σάββατο 28/9: Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάθμευση στο Αιτωλικό και επίσκεψη στο Μουσείο Χαρακτικής Βάσω Κατράκη.

Κόστος: To  κόστος για τους φοιτητές αφορά μόνο το ξενοδοχείο, το οποίο εκτιμάται στα 20-25 Ευρώ ανά ημέρα, σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο(3 διανυκτερεύσεις). Η συμμετοχή στην ημερίδα και το εργαστήριο,  οι μετακινήσεις Αθήνα-Ιωάννινα-Αθήνα, τα γεύματα και ένα δείπνο, είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: Oι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με την HELGRAMED (helgramed@gmail.com), και με την Σπουδαστική Ένωση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (κ. Γιάννος Γερολυμάτος, giannosger@gmail.com), καθώς και με τον Δρα Αναστάσιο Ε. Πολίτη,  (politismedia@gmail.com), ο οποίος έχει οριστεί ως υπεύθυνος για την διοργάνωση της εκδήλωσης σε ότι αφορά το ΠΑΔΑ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που θέλουν να συμμετέχουν, να στείλουν το συντομότερο δυνατό την δήλωση συμμετοχής τους στο E-mail  της HELGRAMED, helgramed@gmail.com, υπ’ όψιν Α. Πολίτη και Μ. Τσιγώνια, αναφέροντας απαραίτητα τα κατωτέρω στοιχεία:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ E-MAIL

Η οργανωτική επιτροπή  της εκδήλωσης:

Δρ. Γεώργιος Βλάχος

Δρ. Μάριος Τσιγώνιας

Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης

Γεώργιος Ματθιόπουλος

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top