Αναζήτηση

Ημερίδα «Εξελίξεις στην Επιστήμη των Γραφικών Τεχνών: Ερευνητικά Πεδία, Καινοτομίες στη Βιομηχανία και ο Ρόλος της Εκπαίδευσης»

Ημερίδα «Εξελίξεις στην Επιστήμη των Γραφικών Τεχνών: Ερευνητικά Πεδία, Καινοτομίες στη Βιομηχανία και ο Ρόλος της Εκπαίδευσης»

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών– HELGRAMED, σε συνεργασία με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Αθήνας, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη των γραφικών τεχνών.

Η επιστημονική ημερίδα αποσκοπεί στην παρουσίαση των απαραίτητων συνεργειών στο τρίπτυχο  Έρευνα-Βιομηχανία-Εκπαίδευση και στις ανάγκες σε ανθρώπινο κεφάλαιο, στο πλαίσιο της εξέλιξης του ευρύτερου γνωστικού αντικειμένου και επιστημονικού πεδίου της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών και των Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας. Η ημερίδα θα εστιάσει στην ανάλυση των σύγχρονων τάσεων στα επιστημονικά πεδία των γραφικών τεχνών, καθώς επίσης και στην σύνδεση της έρευνας, τις καινοτομίες στη βιομηχανία και τον ρόλο της εκπαίδευσης.

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται με την συνεργασία:

  • του Τμήματος (Κατεύθυνση)  Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών ΤΕΙ Αθήνας,
  • της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του  Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου –  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Γραφικές Τέχνες- Πολυμέσα,
  • του Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Η.Π.Α. (Graphic Communication Department, California Polytechnic State University,  San Luis Obispo, CA) Η.Π.Α.

Την ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες, απόφοιτοι και πτυχιούχοι της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και των μέσων της οπτικής επικοινωνίας, καθώς και οι επιχειρήσεις και οι φορείς της βιομηχανίας των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, των εκδόσεων και της συσκευασίας.

Για πληροφορίες και εγγραφές: helgramed@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top