Αναζήτηση

ΗΜΕΡΙΔΑ Π.Ε.ΤΕ.Τ. – ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. «Η Συσκευασία στη Βιομηχανία Τροφίμων»

ΗΜΕΡΙΔΑ Π.Ε.ΤΕ.Τ. – ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. «Η Συσκευασία στη Βιομηχανία Τροφίμων»

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.), διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Συσκευασία στη Βιομηχανία Τροφίμων».

Η εκδήλωση διεξάγεται στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών "DETROP", το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 μ.μ., στην Αίθουσα Ν. Γερμανός, Περίπτερο 8,στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ- HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ημερίδα, το Πρόγραμμα της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής Γραμματείας του Συνδέσμου μας και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων, ιδιαίτερα με τα Μέλη και τους Συνεργάτες του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. από τη Βόρειο Ελλάδα.

Για την καλύτερη προετοιμασία της Ημερίδας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία των στελεχών που θα συμμετάσχουν, στο info@pac.gr.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) Τηλ. 6937 217918
e-mail:info@pac.gr
www.pac.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top