Αναζήτηση

INNOVATHENS Education

INNOVATHENS Education

Θέλεις να γίνεις ειδικός στο digital marketing; Να μάθεις πώς θα «χτίσεις» ένα website ή e-shop από την αρχή αλλά και πώς θα αυξήσεις τις πωλήσεις της επιχείρησής σου; Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το περιβόητο SEO; Όλες οι απαντήσεις έρχονται στα online εργαστήρια του INNOVATHENS!

Το INNOVATHENS, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζει για τον μήνα Ιούλιο ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εργαστηρίων, προσαρμοσμένο στις τάσεις της αγοράς και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Όλα τα εργαστήρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και στελέχη, νέους επιχειρηματίες, φοιτητές και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε μια σειρά από τομείς όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, η διαφήμιση μέσα από τα social media, το e-commerce οι πωλήσεις.

Και αυτόν τον μήνα, τα workshops θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω ZOOM, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος εισηγητής Γεράσιμος Τζαμαρέλος, κάτοχος διδακτορικού στο Marketing Management, με πάνω από 9.500 ώρες διαλέξεων στο βιογραφικό του.

Το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 5 Ιουλίου με το εργαστήριο Τεχνικές Πωλήσεων & Ανάπτυξη Συνεργασιών B που θα εξετάσει μία σειρά από σημαντικά ζητήματα του κλάδου των ενδο-επιχειρησιακών πωλήσεων, όπως το μάρκετινγκ, οι στρατηγικές πωλήσεων, η τμηματοποίηση στόχου αλλά και τα digital selling skills, μία νέα ενότητα που θα συναρπάσει. Ακολουθεί στις 6 και 8 Ιουλίου το αγαπημένο και άκρως επιτυχημένο εργαστήριο Facebook & Instagram Marketing που θα αναλύσει όλα τα νέα trends στα δύο δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι υποψήφιοι digital marketers θα μάθουν πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες και να διαχειρίζονται επαγγελματικά προφίλ αποτελεσματικά.

Στις 12 Ιουλίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πώς φτιάχνεται ένα website… από το μηδέν, μέσα από το πρακτικό εργαστήριο WordPress Websites & SEO. Το πρακτικό αυτό workshop απευθύνεται στους συμμετέχοντες που θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή ενός website ή e-shop καθώς και σε όσους διαθέτουν ήδη αλλά θέλουν να μάθουν πώς να το διαχειρίζονται και να ανανεώνουν περιεχόμενο.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής σεζόν ολοκληρώνεται με το ολοκαίνουριο 3ήμερο Digital Marketing Start Pack που έρχεται στις 12-14 Ιουλίου για να δώσει μία 360° οπτική στο περιζήτητο ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα τις βασικές αρχές του digital marketing, του SEO αλλά και του content marketing, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του storytelling στην ενίσχυση ενός brand.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου και μάθε τα πάντα για τον τομέα που σε ενδιαφέρει!

#INNOVATHENSEducation

Πληροφορίες:
Τεχνικές Πωλήσεων & Ανάπτυξη Συνεργασιών B2Β: 05.07.2021, 17:30-21:00 | 40€
Facebook & Instagram Marketing: 06.07.2021, 10:00-14:00 & 08.07.2021, 17:00-21:00 | 40€
WordPress Websites: 12.07.2021, 10:00-14:00 | 40€
Digital Marketing Start Pack: 12-14.07.2021, 17:30 - 21:00 | 60€

INNOVATHENS
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα
213 0109300
info@innovathens.gr
www.innovathens.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300

press@athens-technopolis.gr
www.athens-technopolis.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top