Αναζήτηση

InPrint Milan 20-22 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο MiCo του Μιλάνου

InPrint Milan 20-22 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο MiCo του Μιλάνου

Η κορυφαία έκθεση για τη τεχνολογία της βιομηχανικής εκτύπωσης, η InPrint είναι μια εκδήλωση για αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο και υψηλού δυναμικού τομέα της εκτυπωτικής βιομηχανίας.

Η InPrint είναι η βιτρίνα της βιομηχανίας για τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, προηγμένη τεχνολογία, παρουσιάσεις προϊόντων και πολλές λύσεις  για βιομηχανική εκτύπωση. Το ευρύ φάσμα της βιομηχανικής εκτύπωσης, λειτουργικής και διακοσμητικής, θα περιλαμβάνει τεχνολογίες μεταξοτυπίας, ψηφιακών, inkjet και τρισδιάστατων εκτυπώσεων.

Η έκθεση ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των ειδικών που αναζητούν προσωποποιημένες λύσεις βιομηχανικής εκτύπωσης για να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και έσοδα στην αγορά. Παρουσιάζονται οι νέες τάσεις στους τρεις τομείς της βιομηχανικής εκτύπωσης: λειτουργική, διακοσμητική και συσκευασία.

Στην πρώτη InPrint Italy το 2016, 2.900 επισκέπτες ήρθαν στο Μιλάνο για να συναντήσουν 118 εκθέτες από 13 χώρες. Από αυτούς τους επισκέπτες, το 69% προέρχεται από την Ιταλία και το υπόλοιπο 31% προέρχεται από 56 άλλες χώρες, κυρίως τη Γερμανία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Στην έκθεση παρευρέθηκε μεγάλο ποσοστό επισκεπτών που δεν είχαν παρακολουθήσει προηγούμενα shows της InPrint στη Γερμανία, δημιουργώντας έτσι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και επέκταση της βιομηχανικής εκτύπωσης.

Η τριήμερη έκθεση υποστηρίχθηκε από ένα εκτενές πρόγραμμα σεμιναρίων και συνεδρίων περίπου 60 συνεδριών. Η ποιότητα ήταν το κοινό στοιχείο, με πολλές συνεδρίες να εξετάζουν τις μελλοντικές εξελίξεις στον κλάδο. Οι κορυφαίοι ειδικοί μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για τη λειτουργική εκτύπωση, τη διακοσμητική εκτύπωση και την συσκευασία. Οι ομιλίες για την τεχνολογία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες και επικεντρώθηκαν σε βασικά τεχνικά θέματα, όπως τα μελάνια, και οι κεφαλές εκτύπωσης. Τα σεμινάρια είχαν μεγάλη επιτυχία και οι σύνεδροι ξεπέρασαν τους 640.

Η βιομηχανική εκτύπωση είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά για επενδύσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων. Η Λευκή Βίβλος του I.T. Strategies από την InPrint ”Ποιο είναι το μέλλον της ψηφιακής βιομηχανικής εκτύπωσης” προβλέπει την άνοδο των βιομηχανικών εκτυπώσεων, ψηφιακών και inkjet, κατά 36% μεταξύ 2014 και 2020.

Η επόμενη InPrint θα πραγματοποιηθεί 12-14 Νοεμβρίου 2019 στο Μόναχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την InPrint 2018 στο Μιλάνο, επισκεφθείτε: http://www.inprintitaly.com/2018/english/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top