Αναζήτηση

Its SHOWTIME! H Heidelberg παρουσιάζει τις πρόσφατες καινοτομίες της

Its SHOWTIME! H Heidelberg παρουσιάζει τις πρόσφατες καινοτομίες της
  • Στις 23 Ιουνίου διεξάγεται μια διεθνής οnline εκδήλωση σε οκτώ γλώσσες
  • Καινοτομίες που αφορούν στις εμπορικές εκτυπώσεις, τις εκτυπώσεις συσκευασίας και ετικέτας
  • Δωρέαν  εγγραφή για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση

 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, η Heidelberger Druckmaschinen (Heidelberg) συστηματικά ηγείται της ανάπτυξης καινοτομιών για την εκτυπωτική βιομηχανία παγκοσμίως. Το “It’s SHOWTIME” είναι το σλόγκαν της εταιρείας για την διεθνή online εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου 2021 και θα παρουσιάσει πολλές νέες και αναβαθμισμένες λύσεις στους τομείς της εμπορικής εκτύπωσης, της εκτύπωσης συσκευασίας και ετικέτας. Στα σύντομα live streams θα παρουσιαστούν έξυπνες λύσεις για λιθογραφεία που θέλουν να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οποιοσδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο που το επιθυμεί, μπορεί να λάβει μέρος στη δωρεάν εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες σε διαφορετικές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, παράλληλα με την κλαδική έκθεση China Print στο Πεκίνο. Οι  εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Για τη Heidelberg η καινοτομία είναι μία απαραίτητη και συνεχής διαδικασία στον ρόλο της ως ηγέτιδα της τεχνολογίας, οπότε ήδη παρουσιάζουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες στους πελάτες - εννέα μόλις μήνες περίπου μετά την επιτυχημένη Innovation Week (Εβδομάδα Καινοτομίας) το περασμένο φθινόπωρο», λέει ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ Ludwig Allgoewer.

Παράλληλα με την εκδήλωση της 23ης Ιουνίου, οι ειδικοί της Heidelberg θα είναι διαθέσιμοι για διεξοδικές συζητήσεις με τους συμμετέχοντες σχετικά με τις παρουσιάσεις. Όποιος επιθυμεί να ορίσει ραντεβού ώστε να συζητήσει με τους ειδικούς μας, μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα στη διεύθυνση heidelberg.com/showtime/en/.


Figure: Επικοινωνία με τους πελάτες σε δύσκολους καιρούς - Το "It’s SHOWTIME" είναι το σλόγκαν για μια διεθνή online εκδήλωση για πελάτες στις 23 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η Heidelberg θα παρουσιάσει πολλές νέες και βελτιωμένες λύσεις στα τμήματα εμπορικών εκτυπώσεων, εκτυπώσεων συσκευασιών και ετικετών.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top