Αναζήτηση

Καινοτόμα συστήματα μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης από την M&R στην Fespa 2022

Καινοτόμα συστήματα μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης από την M&R στην Fespa 2022

Στο Βερολίνο, στη Fespa 2022, περίπτερο D20 Hall 27, η M&R θα παρουσιάσει καινοτόμα συστήματα μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης για υφάσματα.

Το σύστημα ψηφιακής εκτύπωσης DS4000 Digital Squeegee, αποτελεί την καλύτερη λύση για ευέλικτες παραγωγές, πολύ υψηλής ανάλυσης και χαμηλού κόστους παραγωγής όπως της μεταξοτυπίας. Ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης, 400 τυπώματα την ώρα, χωρίς pretreatment και ελάχιστα τελάρα. Με περισσότερες από 100 εγκαταστάσεις, αποτελεί το πλέον αξιόπιστο και δημοφιλές υβριδικό σύστημα παγκοσμίως.

Η COBRA είναι μία νέα, βιομηχανική πλατφόρμα μεταξοτυπίας, υψηλής παραγωγικότητας, για εκτυπώσεις πολύ υψηλής ανάλυσης, η οποία συνδυάζεται άριστα με το DS4000.

Η Copperhead Rival είναι μια εντελώς νέα σειρά μηχανών μεταξοτυπίας από την M&R Global. Στιβαρή κατασκευή, αθόρυβο σύστημα μετάδοσης κίνησης, καινοτόμος σχεδιασμός εκτυπωτικών κεφαλών, ανεξάρτητη ρύθμιση off-contact, δέχεται τους περισσότερους τύπους τελάρων χωρίς να απαιτεί πρόσθετους προσαρμογείς. Συρόμενες παλέτες συμβατές με σύστημα σύμπτωσης M&R Tri-Loc, ανύψωση κεφαλών δίχως εργαλεία, ψηφιακός πίνακας ελέγχου με οθόνη αφής και δυνατότητα αυτοδιαγνωστικών ελέγχων, 6 – 10 χρώματα και θέματα έως 40×50εκ.

H Copperhead Pro Mini, απίστευτες ταχύτητες εκτύπωσης, με 1-3 εκτυπωτικούς σταθμούς και 8 παλέτες, σχέδια έως 15×15εκ., χωρίς την ανάγκη παροχής αέρα, διαθέτει ως στάνταρτ 3 φουρνάκια flash cure και σύστημα σύμπτωσης laser.

Ο Sprint 3000 είναι ο πλέον αξιόπιστος φούρνος αερίου στη βιομηχανία. Μεγάλη έγχρωμη οθόνης αφής εμφανίζει πληροφορίες και εντολές σε πολλές γλώσσες. Δεδομένα απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση της θερμοκρασίας του θαλάμου, των καταναλώσεων καθώς και της θερμοκρασίας των υφασμάτων στην έξοδο του φούρνου. Ασφαλείς παραγωγές με την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κάθε μέρα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top