Αναζήτηση

Konica Minolta eSignature Webinar with DocuSign

Konica Minolta eSignature Webinar with DocuSign

Δελτίο Τύπου | Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2024

  Η Konica Minolta  Ελλάς διοργανώνει live webinar με θέμα "eSignature with DocuSign" την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στο οποίο θα παρουσιαστεί η λύση ηλεκτρονικών υπογραφών της DocuSign

Το DocuSign είναι η Νο1 πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαχείρισης συμβολαίων που σας επιτρέπει να αποκτήσετε όλους τους τύπους ψηφιακών υπογραφών (Standard, Advanced και Qualified eSignatures), σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό eIDAS. Στο webinar θα αναλυθούν διεξοδικά όλοι οι τύποι ψηφιακών υπογραφών και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η λύση Liveness Detection for ID Verification, μέσω τις οποίας μπορεί να γίνει η επαλήθευση ταυτότητας. Η επαλήθευση ταυτότητας στο σημερινό διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο, είναι ύψιστης σημασίας για τις επιχειρήσεις, παρέχει εμπιστοσύνη μεταξύ των μερών και προσφέρει μία πιο αποτελεσματική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Εκτός από τα θέματα ασφαλείας, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές υπογραφές, ο χρήστης εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την αποτελεσματικότητα στην επιχείρησή του. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές είναι η σύγχρονη λύση που μπορεί να βελτιώσει τις επιχειρήσεις, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και περιβαλλοντική συνείδηση.

Ομιλητές του webinar θα είναι ο Γιώργος Δριμούσης, Konica Minolta DW Team Leader, DocuSign Agreement Cloud Specialist καθώς και ο Angelo Taplatzidis, DocuSign Territory Manager EMEA, South.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας εδώ: Konica Minolta Webinar

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ε: marketing@konicaminolta.com.gr 

Τ: 2102896600

W: www.konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top