Αναζήτηση

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (ΣΕΜΕ)

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (ΣΕΜΕ)

Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μέλη του Σωματείου, τόσο παλαιότερης όσο και νεότερης γενιάς με τις οικογένειές τους, αλλά και εκπρόσωποι εταιριών που συνεργάζονται για πολλά χρόνια με τον κλάδο της Μεταξοτυπίας.

Η Πρόεδρος του ΣΕΜΕ, κα. Φοντίνα Λομβαρδιά, αφού ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, έκοψε την βασιλόπιτα.

Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο κος. Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Σύμβουλος Πωλήσεων και Μεταξοτυπίας στη GRAPHCOM ΕΠΕ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, και με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου, μοιράστηκε επίσης αναμνηστικό δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους.  

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους του κλάδου της μεταξοτυπίας να συναντηθούν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις  και ευχές και να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι.

Θερμές ευχαριστίες και ευχές προς όλους όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο πλευρό του ΣΕΜΕ, αλλά και σε όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες.
 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top