Αναζήτηση

Label Expo Europe 11-14 Σεπτέμβρη στις Βρυξέλες

Label Expo Europe 11-14 Σεπτέμβρη στις Βρυξέλες

Η Labelexpo Europe 2023 θα είναι μία έκθεση ορόσημο για το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας εκτύπωσης ετικέτας και συσκευασίας. Πάνω από εξακόσιοι προμηθευτές, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν νέες καινοτομίες και τεχνολογίες.

Σε διάστημα τεσσάρων ημερών στις εννέα αίθουσες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά αποκλειστικές επιδείξεις πρωτοποριακών μηχανημάτων καθώς και να έρθουν σε επαφή με τους κατασκευαστές και να μάθουν από αυτούς.

Το εκθεσιακό Brussels Expo, θα μεταμορφωθεί στο διάστημα αυτό των τεσσάρων ημερών, σε ένα χώρο όπου γίγαντες της βιομηχανίας όπως η BOBST, Mark Andy, Gallus, Konica Minolta, Prati, Wigang, Comexi ….. θα μοιραστούν μαζί σας ιδέες και στρατηγικές προς την επιτυχία.

Η εταιρία Mark Andy παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα εκτυπωτική μηχανή φλεξογραφίας, PRO Series.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη φλεξογραφία

Η Mark Andy θα λανσάρει τη νέα της εκτυπωτική μηχανή φλεξογραφίας, PRO Series, στην επερχόμενη Labelexpo Europe τον Σεπτέμβρη. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτυγχάνει αποδοτική παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών, η PRO Series είναι βασισμένη στην αποδεδειγμένη τεχνολογία servo από τις σειρές Performance and Evolution. Έχει τμηματική δομή, το οποίο σημαίνει ότι ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, από μια αμιγώς εκτυπωτική μηχανή φλεξογραφίας μπορεί να αναβαθμιστεί με μία ψηφιακή μονάδα και να μεταμορφωθεί σε υβριδική μηχανή.

Η αυξημένη ζήτηση για υβριδική τεχνολογία

Οι υβριδικές μηχανές έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους εκτυπωτές ετικετών και μετατροπέων παγκοσμίως. Στο περίπτερο της Mark Andy, θα παρουσιαστεί η υβριδική τεχνολογία της εταιρείας, η οποία χρησιμοποιεί ψηφιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές φλεξογραφίας με συμβατικό φινίρισμα καθώς και το bestseller της εταιρείας, Digital Series HD, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη μονάδα διακόσμησης Kurz Distorun, και θα βρίσκεται σε ζωντανή επίδειξη.

Εκτυπωτικά προϊόντα Mark Andy (MAPP)

Η εταιρία επίσης θα αναδείξει τις διευρυνόμενες δραστηριότητες της Mark Andy Print Products (MAPP) – του στρατηγικού τμήματος της ομάδας  που ιδρύθηκε πριν δέκα χρόνια. Προσφέρει ένα συνεχώς αυξανόμενο και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για την κατασκευή ετικετών, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού και των αναλώσιμων, καθώς και υπηρεσίες σέρβις και παροχή συμβουλών από ειδικούς του κλάδου.

 

Η HP παρουσιάζει το HP Indigo V12 Digital Press

Ως πρωτοπόρος στην αγορά με τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση και το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών εκτυπωτών, η HP Indigo παρουσιάζει την συνεχόμενη της ψηφιακή παραγωγή στη LabelExpo. Με την πρώτη εμφάνιση στην Ευρώπη, η HP Indigo V12 Digital Press καθώς και η νέα HP Indigo 200K Digital Press θα αναδείξουν ψηφιακή αποδοτικότητα, βιωσιμότητα καθώς και κερδοφορία για τη βιομηχανία της ετικέτας και της συσκευασίας. Παράλληλα με τη δημοφιλή HP Indigo 6K Digital Press, οι μεταποιητές θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν πως η τεχνολογία Indigo LEP και LEPX θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Η V12 Digital Press εξασφαλίζει ασταμάτητη παραγωγή και μεγάλα κέρδη ενώ το HP Indigo 200K Digital Press προσφέρει 30% βελτιωμένη ταχύτητα και 45% αύξηση στην παραγωγικότητα ανοίγοντας έτσι την πόρτα σε πιο ευέλικτες μεταποιητικές επιχειρήσεις συσκευασίας που θέλουν να εισέλθουν στην ψηφιακή αγορά.

Το Digital Pouch Factory, με την ψηφιακή πρέσα HP Indigo 200K, θα παρουσιαστεί επίσης στο περίπτερο με εξοπλισμό προεκτύπωσης και φινιρίσματος. Μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών θα προσκαλέσει τους επισκέπτες να εξετάσουν δείγματα μοναδικών και βιώσιμων ετικετών, συρρικνούμενων μανικιών και εύκαμπτων συσκευασιών.

 

Η εταιρία Nilpeter παρουσιάζει τις νέες FA-26 και FA-17

Η εταιρία Nilpeter παρουσιάζει το όραμα της για το μέλλον της φλεξογραφίας, στη Labelexpo Europe 2023. Βιώστε την πρωτοποριακή τεχνολογία και την εκπληκτική απόδοση της βραχυπρόθεσμης παραγωγής συσκευασίας και ετικέτας, αναδεικνύοντας έτσι την νέα γενιά εκτυπωτικών καινοτομιών.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να εξερευνήσουν τα νέα Nilpeter FA-26 και FA-17 τα οποία χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους απόδοση στη βραχυπρόθεσμη παραγωγή ετικετών και εύκαμπτης συσκευασίας. Το FA-26 επαναπροσδιορίζει τα βιομηχανικά πρότυπα με εξαιρετικές ενσωματωμένες εκτυπωτικές δυνατότητες για διάφορες εφαρμογές. Σχεδιασμένο με στιβαρή κατασκευή και καινοτόμα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε κάθε ταχύτητα.

Η Nilpeter θα παρουσιάσει επίσης το FA-17 το οποίο είναι βασικό μέλος της ανανεωμένης σειράς FA. Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις και τα χαρακτηριστικά του πιο ευέλικτου εκτυπωτή φλεξογραφίας της αγοράς. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν το Digital Varnish Bar, το οποίο από ότι φαίνεται θα αντικαταστήσει τις παραδοσιακές τεχνικές βερνικιού. Αυτή η οικονομικά αποδοτική λύση θα εκτοξεύσει την ποιότητα της εκτύπωσης.

Η Nilpeter, ακόμη, παρουσιάζει την τεχνολογία Digital Shadow με την οποία μπορείτε να συλλέξετε κρίσιμα στοιχεία σχετικά με τις ανάγκες χρήσης, απόδοσης και συντήρησης μέσα από ένα ακριβές αντίγραφο του φυσικού εκτυπωτή στον ψηφιακό κόσμο. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε στατιστικά, να μετρήσετε την απόδοση, να βελτιώσετε το σχεδιασμό, καθώς και να εκπαιδεύσετε προσωπικό και χρήστες.

Σε συνεργασία με την Screen, Η Nilpeter παρουσιάζει έναν εκτυπωτή που συνδυάζει μονάδες εκτύπωσης flexo από την σειρά FA με την προχωρημένη Screen Truepress LABEL SAI S 7C. Δείτε τις ασυναγώνιστες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της μετεκτυπωτικής διακόσμησης.

 

Η Grafisk Maskinfabrik παρουσιάζει την σειρά DC350Flex+

Η Grafisk Maskinfabrik θα παρουσιάσει 9 μηχανές στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένου του DC350Flex+ Wine Line το οποίο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο λόγω των δυνατοτήτων του στη χρυσοτυπία, στα εξαιρετικής αντοχής χρώματα μεταξοτυπίας καθώς και στα εφέ του βερνικιού flexo. Με ένα περιστροφικό καλούπι ταχύτητας 130m/min (80m/min για το ημιπεριστροφικό) και μια μονάδα χρυσοτυπίας πενήντα τόνων, η σειρά DC350Flex+ είναι πλήρως εξατομικευμένη να λειτουργεί είτε μόνη της είτε μαζί με ένα ψηφιακό εκτυπωτή.

Παράλληλα, η νέα, compact, μηχανή HF350 Hot Foil παρέχει μία οικονομικά αποδοτική λύση στη χρυσοτυπία και το ανάγλυφο βερνίκι.

Το DC350 Mini compact label finisher θα παρουσιάσει τον τρόπο για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής και τη ελαχιστοποίηση των σκάρτων καθώς το ultra-compact DC350Nano θα εντυπωσιάσει με τη δύναμη, την ταχύτητα και την ευελιξία του.

Οι επισκέπτες επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το SR350 slitter inspection rewinder, το οποίο προσφέρει υψηλής ταχύτητας κοπή, το LR250+ inspection rewinder όπου μπορεί να διαμορφωθεί για φαρμακευτικές ετικέτες και ακόμη να μετατραπεί σε ένα μίνι ψηφιακό inkjet εκτυπωτή, το CC160S ημιαυτόματο core cutter και τέλος το CS350 υψηλής ταχύτητας sheeter.

 

Η Etirama παρουσιάζει τον νέο εκτυπωτή φλεξογραφίας SPS3

Η Etirama θα παρουσιάσει το νέο εκτυπωτή φλεξογραφίας SPS3 στη Labelexpo Europe 2023.

Ο εκτυπωτής SPS3 όπου «τρέχει» με τεχνολογία servo, έχει πλάτος 350mm, μπορεί να εξοπλισθεί με έως 10 χρώματα και περιέχει επιλογές όπως cold foil, delam/relam, πλαστικοποίηση και ράβδο περιστροφής για reverse printing.

Ένα ηλεκτρονικό σύστημα προεγγραφής διευκολύνει εργασίες μικρού και μεαίου μεγέθους με ένα γρήγορο και οικονομικό set-up. Αυτός ο ευέλικτος εκτυπωτής, μπορεί να τρέξει με ταχύτητες έως και 150μ/λ επιτρέποντας έτσι μία αποτελεσματική μακροπρόθεσμη παραγωγή.

Ο εκτυπωτής επίσης διαθέτει συνδεσιμότητα Industry 4.0, με δυνατότητα αποστολής πληροφοριών της παραγωγής και λήψης απομακρυσμένης βοήθειας σε πραγματικό χρόνο.

«Ο SPS3, όπως όλοι οι εκτυπωτές της Etirama, έχει έμφυτο στο DNA του την μεγάλη κερδοφορία και επιτρέπει την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης του» όπως είπε ο Ronnie Schroter, CEO της εταιρίας.

Ο SPS3 μπορεί να τυπώσει αυτοκόλλητες ετικέτες, χαρτί ή ελαφρύ χαρτόνι. Όταν εξοπλιστεί με μονάδες στεγνώματος UV LED ή θερμού αέρα μπορεί να τυπώσει μη υποστηριγμένα φιλμ για την παραγωγή wraparound και θερμοσυρικνούμενων ετικετών. Είναι επίσης κατάλληλο για την εκτύπωση συσκευασιών μπλίστερ από αλουμίνιο.

Η αρθρωτή διαμόρφωση του μηχανήματος επιτρέπει ευελιξία στους μεταποιητές, που θέλουν να κάνουν μια μικρή αρχική επένδυση. «Μικρότεροι πελάτες  για παράδειγμα μπορούν να αγοράσουν το μηχάνημα με μόνο 6 χρώματα και με την πάροδο της ανάπτυξης της επιχείρησής τους να προσθέσουν εκτυπωτικά τμήματα, αναβαθμίζοντας έτσι τον εξοπλισμό τους» είπε ο Schroter.

Ο SPS3, πριν την παγκόσμια παρουσίασή του στις Βρυξέλλες, θα παρουσιαστεί από την Etirama τον Ιούλιο στην Βραζιλία. «Ήδη έχουν πωληθεί πέντε εκτυπωτές οκτώ χρωμάτων και ευελπιστούμε μέχρι το τέλος του χρόνου να γίνουν τουλάχιστον εικοσιπέντε.» είπε ο Schroter.

Το μηχάνημα είναι κομμάτι της Etirama Global Series και αποτελεί μέρος της στρατηγικής ώστε να εδραιωθεί η εταιρία παγκοσμίως.

Άλλοι εκτυπωτές της σειράς Global Series είναι ο SP1 οκτώ χρωμάτων και ο SPS2 δώδεκα χρωμάτων. Ένα τέταρτο μηχάνημα, το Etirama SPS4, θα λανσαριστεί στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου χρόνου. Θα έχει πλάτος 450mm και ένα κύλινδρο ψύξης για υψηλή απόδοση σε μη υποστηριγμένα φιλμ με συμβατικό στέγνωμα UV.

Η Etirama, η οποία κατασκευάζει εκτυπωτικές μηχανές πάνω από 50 χρόνια, ξεκίνησε την παραγωγή εκτυπωτών φλεξογραφίας το 1998. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει εγκαταστήσει πάνω από δύο χιλιάδες εκτυπωτές φλεξογραφίας σε σαράντα δύο χώρες.

Η Etirama άνοιξε επίσης ένα γραφείο πωλήσεων και συντήρησης στη Λισαβώνα τον Αύγουστο του 2022. «Το επόμενο βήμα για την εταιρία, θα είναι να ανοιχτεί ένα show room του χρόνου.» αποκάλυψε ο Schroter.

 

Η DILLI παρουσιάζει το NEO PICASSO

Η DILLI θα παρουσιάσει το νέο ψηφιακό inkjet εκτυπωτή ετικέτας, NEO PICASSO, ο οποίος εμπεριέχει ένα ανανεωμένο σύστημα ελέγχου τάσης για πιο σταθερή εκτύπωση. Το μηχάνημα αυτό μπορεί να εκτυπώσει με μέγιστο πλάτος 330mm, μέγιστη ταχύτητα 50m/m με CMYKOV (spot colours OV/OG/VG), και διπλοπάτημα λευκού για μεγαλύτερα επίπεδα αδιαφάνειας με μέγιστη ανάλυση 600x1200dpi. Μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος ετικέτας και εύκαμπτης συσκευασίας. Έχει επίσης corona treater, κύλινδρο ψύξης, στέγνωμα με LED καθώς και ένα φιλικό για το χρήστη πρόγραμμα με ενσωματωμένες επιλογές για εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων σε όλα τα χρώματα.

 

MGI JETvarnish 3D Web Compact: τοπικό βερνίκι UV και hot foil
από ρολό, ψηφιακά

Το ολοκαίνουργιο JETvarnish 3D Web Compact αναμένεται να δημιουργήσει αίσθηση στη LabelExpo 2023. Αυτό το ψηφιακό Roll-to-Roll πιεστήριο μπορεί να εφαρμόσει τοπικό βερνίκι UV ΚΑΙ χρυσοτυπία (hot foil) σε μονό πέρασμα, μέσω μιας 100% ψηφιακής διαδικασίας, με επίπεδο ή ανάγλυφο αποτέλεσμα και δυνατότητα μεταβλητών δεδομένων σε βερνίκι ή foil! Διαθέτει 2 μηχανές εκτύπωσης inkjet που εφαρμόζουν 2 διαφορετικά βερνίκια UV, το ένα για hot foil και το άλλο για τοπικό βερνίκι. Δεν χρησιμοποιούνται τελάρα ή κλισέ, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι όποιες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Απλό στην εγκατάσταση και λειτουργία, συμβατό με πορώδη και μη υλικά καθώς και εκτυπώσεις offset, flexo ή ψηφιακές (toner ή inkjet), το JETvarnish 3D Web Compact προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη ευελιξία χρήσης. Απαραίτητο εργαλείο για την αναβάθμιση κάθε είδους ετικέτας.

 

 
MGI Octopus Web: μια επανάσταση στην ψηφιακή περιγραμματική κοπή αυτοκόλλητων ετικετών
 

 
Με το Octopus Web, η MGI Digital Technology λανσάρει μια πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή κοπή αυτοκόλλητων ετικετών, που αντί για laser χρησιμοποιεί κεφαλές κοπής 4 αξόνων εξοπλισμένες με μαχαίρια (από 9 έως 15 κεφαλές). Η λύση αυτή συνδυάζει τα καλύτερα της παραδοσιακής και ψηφιακής τεχνολογίας, χωρίς τις αναθυμιάσεις και τα σημάδια καψίματος σε ορισμένα υλικά που προκαλεί η κοπή με laser. Χωρίς να χρησιμοποιεί καλούπια, το εν λόγω μηχάνημα κόβει απευθείας από ψηφιακό αρχείο PDF μειώνοντας τα χημικά, τα απόβλητα και την κατανάλωση ενέργειας. Ψηφιοποιεί την κοπή, καθώς κάθε ετικέτα μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα – μέγεθος, ενώ διαφορετικές εργασίες μπορούν να τοποθετηθούν ταυτόχρονα στο ίδιο ρολό.

Με το Octopus Web, το PDF-to-Cut γίνεται πραγματικότητα, σε όλους τους τύπους υλικών, με ή χωρίς επίστρωση και συνθετικά, και στην καλύτερη ποιότητα. Σε συνδυασμό με την ψηφιακή επεξεργασία UV & hot foil, είναι ο ιδανικός τρόπος διαφοροποίησης των συσκευασιών με ετικέτα στο ράφι.

 

Overprint MIS: Powering Label & Packaging Workflows

Η bel θα παρουσιάσει τις προηγμένες εξελίξεις του Overprint Management Information System στη Labelexpo Europe 2023 για τις ανάγκες της ετικέτας και της συσκευασίας.
 
Με στόχο να βοηθήσει τους ετικετοποιούς να επιτύχουν μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα, ενώ βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες για την ψηφιακή εποχή, η bel παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις τελευταίες καινοτομίες της που αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας, της συνδεσιμότητας και του machine learning.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Overprint MIS είναι το εργαλείο Cost Estimation, το οποίο παρέχει μια υβριδική προβολή συμβατικού και ψηφιακού περιβάλλοντος παραγωγής. Αξιοποιώντας έναν αλγόριθμο Machine Learning και ιστορικά δεδομένα, το εργαλείο υπολογίζει και προβλέπει τις βέλτιστες προτάσεις παραγωγής, συγκρίνοντας το κόστος σε διάφορες ποσότητες εκτύπωσης για κάθε τεχνολογία εκτυπωτή. Πρόσθετα χαρακτηριστικά επιτρέπουν την ακριβή διαχείριση του κόστους, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το πραγματικό κόστος παραγωγής και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Επιπλέον, το Overprint MIS βελτιστοποιεί τον προγραμματισμό παραγωγής εμφανίζοντας εργασίες παραγωγής σε μία κύρια προβολή, μαζί με υπολογισμένες εκτιμήσεις χρόνου με βάση τη μηχανική εκμάθηση, την παραμετροποίηση και την εισαγωγή δεδομένων χειροκίνητα. Η πρόβλεψη με τη χρήση Machine Learning στο σύστημα χρησιμοποιεί ιστορικά δεδομένα παραγωγής για να παρέχει τις πιο ακριβείς εκτιμήσεις χρόνου, επανυπολογίζοντας συνεχώς για να διασφαλίζει βελτιστοποιημένη ιεράρχηση εργασιών και κέρδος στους χρόνους προετοιμασίας, ανεξάρτητα από αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Με την ψηφιοποίηση και τη σύνδεση όλων των τομέων της επιχείρησης, το Overprint MIS προσφέρει περιεκτική και ολοκληρωμένη παρακολούθηση παραγωγής σε ένα κεντρικό σημείο πρόσβασης. Η αυτοματοποίηση των βημάτων παραγωγής και των ροών εργασίας διασφαλίζει συνεπείς διαδικασίες χωρίς σφάλματα, εξαλείφοντας τα σημεία συμφόρησης και τα ανθρώπινα λάθη. Τα σημεία ελέγχου του συστήματος διευκολύνουν τις διαδικασίες έγκρισης, τη διαχείριση των job ticket και πολλά άλλα, προάγοντας τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών.

Επιπλέον, το Overprint MIS ενσωματώνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης υλικών, ιχνηλασιμότητας και ποιοτικού ελέγχου. Επίσης, διασυνδέεται με συσκευές IoT στο χώρο της παραγωγής, επιτρέποντας τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για πολύτιμες πληροφορίες, όπως οι καταναλώσεις, οι νεκροί χρόνοι και τα διαστήματα συντήρησης. Αυτό απλοποιεί την καταγραφή δεδομένων, μειώνει τις γραφειοκρατικές εργασίες και ενισχύει την παραγωγικότητα.

Η ενότητα Business Intelligence στο Overprint MIS ενοποιεί και αναλύει δεδομένα από τα στάδια παραγωγής, προσφέροντας προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και ουσιώδεις μετρήσεις. Οι χρήστες αποκτούν μια πλήρη επισκόπηση της επιχείρησης, ενδυναμώνοντας τη λήψη αποφάσεων έγκαιρα και με ακρίβεια ενώ εντοπίζουν τάσεις και ευκαιρίες για βελτίωση.

Η δέσμευση της bel για απρόσκοπτη διασύνδεση είναι εμφανής μέσω συνεργασιών με κορυφαίες πλατφόρμες λύσεων και παρόχους τεχνολογίας. Διασυνδέσεις με πολλά συστήματα ERP και με το Esko Automation Engine και το Hybrid Cloudflow βελτιστοποιούν τη διαχείριση διαδικασιών και την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας.

Θα παρουσιαστούν προηγμένες διασυνδέσεις με κατασκευαστές πιεστηρίων (όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα με τη BOBST), όπως η υποβολή job ticket σε πραγματικό χρόνο μέσω διασύνδεσης JDF σε ένα DFE και η ενσωμάτωση inspection reports από άλλα συστήματα στο job ticket. Αυτές οι εξελίξεις στοχεύουν να οδηγήσουν την παραγωγή και να εξασφαλίσουν ολοκληρωμένη διασφάλιση ποιότητας.

«Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα σε υβριδικά περιβάλλοντα, ξεκλειδώνοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των ροών εργασίας ενώ ενισχύουν την αποτελεσματικότητα, τον αυτοματισμό και την παραγωγικότητα. Με το Overprint MIS, οι ετικετοποιοί μπορούν να κινηθούν με σιγουριά στις προκλήσεις του σύγχρονου τοπίου, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητές τους και ευδοκιμώντας στην ψηφιακή εποχή», λέει ο Γιάννης Κατής, Διευθύνων Σύμβουλος της bel. «Αυτή θα είναι μια έκθεση ορόσημο για την bel, θέτοντας τις βάσεις για τη μελλοντική κατεύθυνση του Overprint MIS».

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τη bel στο περίπτερο 9A15 (Αίθουσα 9) και στο περίπτερο 3A58 της BOBST (Αίθουσα 3) κατά τη διάρκεια της Labelexpo Europe 2023 για να δουν από κοντά αυτές τις εξελίξεις.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη παρουσίαση που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτό το link.

 

Η Durst στην Labelexpo 2023

Τα τρία βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτή θα είναι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και θα αναδειχθούν λύσεις που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και να δώσουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ - η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα αποτελούν βασικούς παράγοντες στον κλάδο της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών.

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΥΡΑ - η βιωσιμότητα είναι κοινή ευθύνη και ο Όμιλος Durst δεσμεύετε στην ελαχιστοποίηση της φύρας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.

Στο περίπτερο, που βρίσκεται στο Hall 7, με αριθμό περιπτέρου #7C45, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τα υπερσύγχρονα συστήματα εκτύπωσης, που περιλαμβάνουν τους πιο πρόσφατους ψηφιακούς εκτυπωτές ετικετών, λύσεις λογισμικού, εργαλεία αυτοματοποίησης ροής εργασιών και νέα σετ μελανιών.

Durst Tau 510 RSCi με σταθμούς flexo

Δείτε ζωντανά τον ψηφιακό εκτυπωτή με την υψηλότερη παραγωγικότητα στην αγορά.
Ο Tau 510 RSCi προσφέρει ισχυρά πλεονεκτήματα στην παραγωγή σας: ευελιξία υλικών και εφαρμογών, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης ακόμη και στην υψηλότερη παραγωγικότητα και εξαιρετικά επιθετικό TCO (συνολικό κόστος απόκτησης). Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι παραγωγοί ετικετών χρησιμοποιούν τον Tau 510 RSCi για να μετατρέψουν την παραγωγή τους από τη φλεξογραφία σε ψηφιακή.

Η Durst εξοπλίζει τον Tau 510 RSCi με νέα χαρακτηριστικά αυτοματισμού, κάνοντας τη ζωή του χειριστή και πάλι ευκολότερη και αυξάνοντας τη συνολική υψηλή απόδοση του μηχανήματος. Το πιεστήριο στο περίπτερο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με την ισχυρή λειτουργία διπλού λευκού, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση λευκού μελανιού σε εξαιρετικά επίπεδα αδιαφάνειας με ταχύτητα παραγωγής τα 80 μέτρα /λεπτό.

Durst Hawk Eye

Το Durst Hawk Eye είναι επαναστατικό. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία χρησιμοποιεί συστήματα όρασης με κάμερα με στόχο την αυτοματοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των αποβλήτων και τη συνολική βελτίωση της ποιότητας εκτύπωσης.
Το Durst Hawk Eye δεν είναι μόνο ένα σύστημα επιθεώρησης, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς διορθώνει τα λάθη εκτύπωσης, όπως τα ελλιπή ακροφύσια, σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να απαιτείται καμία ρύθμιση και χωρίς καμία παρέμβαση του χειριστή.

«Το Durst Hawk Eye αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο της ψηφιακής εκτύπωσης», λέει ο Martin Leitner, Product Manager του ομίλου Durst. «Αυτή η τεχνολογία θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μειώσει τα απόβλητα και το αποτύπωμα άνθρακα των πελατών μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε αυτή την καινοτόμο λύση στην αγορά και θα παρέχουμε αποκλειστικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Labelexpo».

Η φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχθεί περίπου 700 εκθέτες σε 9 αίθουσες στο Brussels Expo και κοντά στους 38.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για την LabelExpo και τις καινοτομίες των εκθετών της.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top