Αναζήτηση

Lets connect | Prinect User Day Online

Lets connect | Prinect User Day Online

H Heidelberg διοργανώνει την online εκδήλωση "Prinect User Days 2022", την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τις ψηφιακές λύσεις που διαθέτει, την αυτοματοποίηση και όλες τις κορυφαίες καινοτομίες που αφορούν το Prinect. 

Η Heidelberg θα εξηγήσει για πρώτη φορά την στρατηγική της στο cloud, συμπεριλαμβανομένη της νέας στρατηγικής ροής εργασίας Prinect που βασίζεται σε cloud, αλλά και στις εφαρμογές Prinect. Μετά την ανακοίνωση των "Heidelberg Plus" και "Print Shop Analytics" το περασμένο φθινόπωρο, η Heidelberg θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της εφαμογής "Smart Product App" κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικτυακής εκδήλωσης. 

Τι να περιμένετε;

  • Βιώστε το μέλλον της ψηφιοποιήσης από την Heidelberg.
  • Μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το λογισμικό και τα ψηφιακά προϊόντα της Heidelberg σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. 
  • Ανταλλάξτε ιδέες με άλλους επαγγελματίες και γνωρίστε ειδικούς του εκτυπωτικού κλάδου.
  • Παρακολουθήστε ενδιαφέρουσες ομιλίες και εργαστήρια. 

Εγγραφείτε και συνδεθείτε στις 19 Μαΐου 2022 στην διαδραστική live μετάδοση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top