Αναζήτηση

LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία

LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK:  Εταιρική Συμφωνία

Η LINO, ανακοινώνει τη νέα εταιρική συμφωνία και συνεργασία με την εταιρεία  Grafisk Maskinfabrik (GM) για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των λύσεων φινιρίσματος (τελειοποίησης) της Grafisk Maskinfabrik για την βιομηχανία ετικετών.

Η Grafisk Maskinfabrik, κοινώς γνωστή ως GM, παρέχει λύσεις φινιρίσματος για τη βιομηχανία ετικετών για τέσσερις δεκαετίες. Η GM είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στις παραδοσιακές αξίες της δανέζικης σχεδίασης και  στιβαρής κατασκευής, με ακρογωνιαίο λίθο την 40χρονη εμπειρία στην παροχή λύσεων για πελάτες στην βιομηχανία ετικετών παγκοσμίως. Η εταιρεία εδραιώνεται με γνώση και κατανόηση της γραφιστικής δραστηριότητας και συνεχώς εργάζεται προς την κατεύθυνση του “Making Converting Easy” (Κάνοντας το φινίρισμα εύκολο).

Παρόλο που η GM είναι παγκόσμιος παράγοντας στην αγορά ετικετών με αντιπροσώπους παγκοσμίως και γραφεία στη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τις ΗΠΑ και τη Χιλή, όλα τα μηχανήματα αναπτύσσονται, σχεδιάζονται, παράγονται και συναρμολογούνται  στη μικρή πόλη Birkerod λίγο έξω από την Κοπεγχάγη. Το νέο ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της GM, διπλάσιο σε μέγεθος, θα είναι έτοιμο την άνοιξη και θα βοηθήσει την εταιρεία GM να φτάσει σε νέα επίπεδα παραγωγής, παραγωγικής ικανότητας, ευελιξίας και υποστήριξης.

Η Lino A.E.B.E. αναπτύσσει και διανέμει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης δύο και τριών διαστάσεων, οι οποίες αποτελούνται από εξοπλισμό, εφαρμογές, αναλώσιμα και υπηρεσίες για επαγγελματίες στην αγορά έντυπων επικοινωνιών, με έμφαση στις καινοτόμες τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης και συστήματα φινιρίσματος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Χρήστος Αναστασίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του LinoGroup, δήλωσε: «Η LINO με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Grafisk Maskinfabrik για την διανομή στην περιοχή μας καινοτόμων λύσεων όπως inline (σε σειρά) τελειοποίηση, εξαιρετικά αξιόπιστα και παραγωγικά μηχανήματα φινιρίσματος και λύσεις φινιρίσματος για τις νέες αγορές στην αγορά ετικετών και συσκευασιών».

Η GM παρέχει προηγμένες λύσεις φινιρίσματος για τη βιομηχανία αυτοκόλλητων ετικετών. Η GM κατασκευάζει και σχεδιάζει μια μεγάλη σειρά μηχανών, που περιλαμβάνουν πλήρεις γραμμές τελειοποίησης, κοπής λέιζερ, κοπτικών με καλούπια, θερμοτυπίας, μεταξοτυπίας, πλαστικοποιητών, ρολοκοπής με επανατύλιξη, συστημάτων ανύψωσης ρολών, μηχανών κοπής φύλλων και κάθετης κοπής ρολών σε μικρότερα ρολά.

Το βασικό προϊόν και η ναυαρχίδα της εταιρείας είναι η πλατφόρμα DC, ένα σύστημα φινιρίσματος που διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη, με τεράστιο αριθμό επιλογών και μπορεί να λειτουργεί είτε σε σειρά είτε offline με το πιεστήριο της επιλογής σας.

Η GM θα συμμετάσχει στην έκθεση Drupa με δικό της περίπτερο. Όμως ο εξοπλισμός της GM θα παρουσιασθεί επίσης και σε πολλά άλλα περίπτερα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: labels@lino.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top